Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Akumulatorki CR-2 300 mAh?

Coś już napisał
    Miasto
    Słupsk

Exclamation Akumulatorki CR-2 300 mAh?

Witam!
    Czy ktoś używał tego wynalazku, zauważyłem je na allegro i mam pytanie czy takie coś zda egzamin? Mam wątpliwości ponieważ to bardzo mała pojemność i nie wiem ile aparat pochodzi na takich akumulatorkach. Jeżeli ktoś wie coś na ten temat proszę o porade. Z góry dziekuje. Poniżej zamieszczam link:

http://www.allegro.pl/item128102696_...uropie_fv.html

Coś już napisał
    Miasto
    Słupsk

Domyślnie

Nikt nie jest w stanie mi pomóc??

Początki nałogu

Domyślnie

A do czego Ci ten aku ? CR2 to raczej w analogach, litowa bateria starcza na dlugo i nie trzeba ladowac. Nie to co AA w kompaktach.

Początki nałogu
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

80 zeta to raczej drogo
    widzilalem gdzies cos takiego taniej
    jutro podjade do sklepu i dam znac
    350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona

Coś już napisał
    Miasto
    Słupsk

Arrow

Cytat Zamieszczone przez Fotos Zobacz posta
    A do czego Ci ten aku ? CR2 to raczej w analogach, litowa bateria starcza na dlugo i nie trzeba ladowac. Nie to co AA w kompaktach.
    Wiem że taka bateria litowa wystarcza na długo, ale są one dośc drogie. Myślałem że kupując takie akumulatory bedzie można je ładować i w ten sposób oszczędze trochę kaski. Tylko właśnie nie wiem jak to wygląda w praktyce bo porównując je z akumulatorkami AA lub AAA to te CR-2 są małej pojemności.

PS. tadek byłbym wdzięczny za takie informacje. I mam jeszcze pytanko, nie wiesz na jak dlugo wystarczają takie aku po naładowaniu?

Uprawnienia umieszczania postów