Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
"praktycznie nie słucham" znaczy "jednak trochę słucham" ?
Właśnie to znaczy, kiedyś kawałek jakiejś audycji, kiedyś jakiś program w mp3, albo felieton Michalkiewicza

skąd bierzesz swą wiedzę na temat życia politycznego jeśli niczego nie czytasz i niczego nie słuchasz/oglądasz?
Czy napisałem gdzieś, że niczego nie czytam?? Czytam Wyborczą, Dziennik (głównie w celach rozrywkowych) oraz z poważnej prasy: Najwyższy Czas! i Opcję na Prawo.

Cytat Zamieszczone przez Jarek Jaworski Zobacz posta
W takim razie jak nie Polityka to jaki tygodnik polecasz, nie mow mi ze zaden, bo to nie jest odpowiedz.
Najwyższy Czas właśnie.

Chwala Polityce, ze wydaja jeszcze Forum i Niezbednik Inteligenta. Mozna oczywiscie mowic, ze sa to wybory tendencyjne, mozna krytykowac, ale jest to cos co mozna poczytac
Widziałem jeden z tych dodatków. Jeden artykuł był dobry: wywiad z Woronowiczem. Reszta to w większości były jakieś pseudonaukowe bredzenia lewackich filozofów.

Cytat Zamieszczone przez Rob Zobacz posta
No, niestety taki jest poziom dyskusji z Tobą. Ja przytaczam przykłady wielu zachowań i decyzji polityków, które są: głupie, bezsensowne, idiotyczne, bezmyślne, szkodliwe dla kraju, nacechowanych nienawiścią, rażące swoją niekompetencją, nieznajomością rzeczy itd. A Ty co na to odpowiadasz? Że to spisek lewicowych tytułów i mediów. I w zasadzie koniec dyskusji. Nauki chyba czerpałeś od Gosiewskiego i Cymańskiego, skoro ojca Rydzyka nie słuchasz :-)
Nawet nie wiem, kim są ci panowie, jakoś mnie nie podniecają.

"Polityka" - płytka? Można o wiele rzeczy ten tygodnik oskarżać, ale mówienie że jest płytka to nieporozumienie. Zresztą jak można wydawać takie opinie, skoro jej się nie czyta, a jedynie "kiedyś przelądało".
Jak przeczytasz jeden lub drugi płytki tekst, potem w następnym numerze jest podobnie, to chyba można wyrobić sobie opinie?