Strona 47 z 51 PierwszyPierwszy ... 374546474849 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 461 do 470 z 507

Wątek: Co pokazalo TVN?

Uzależniony Awatar Zigi
    Miasto
    niedaleko Częstochowy

Domyślnie

Tomaszu z twoich wypowiedzi wynika, iż wszyscy oczerniają ojca dyrektora (strasznie mi się podoba to stanowisko) i rzucają na niego bezpodstawne kalumnie nie mając podstaw. Słuchacze wystepujący na pikietach to jednostki - jakiś skrajny odłam "wiernych" w dodatku skutecznie wyłapany przez TVN i GW.
    Tylko wyjaśnij mi proszę powód tej zmowy innych mediów na to "apolityczne i szerzące miłość do bliźniego radio" i na biednego księdza działąjącego w imię ideii.
    40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
    Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rob Zobacz posta
    Natomiast stawianie "Polityki" w jednym rzędzie z "Nie" to świństwo. (..) Świat nie kończy się bowiem na RM, "Wprost" i "TV Trwam".
    Z "Nie" - zgoda, to raczej brukowiec (choć i lubię sobie podczytać, fajni są czasem ;-)). Natomiast akurat "Wprost" i "Polityka" to jedne z niewielu polskich gazet, które mam możliwość czytać czasem w wersji "papierowej". I jak dla mnie jedyna różnica, to lekka (naprawdę minimalna) różnica w orientacji politycznej - "komu dop* częściej a komu rzadziej". Ale poziom gazet ten sam - po uwzględnieniu poprawki na orientację zupełnie przyzwoity. Coś jak Wyborcza ;-)

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Ja "Nie" również nie czytam, bo to szmatławiec. Natomiast stawianie "Polityki" w jednym rzędzie z "Nie" to świństwo. "Polityka" to najchętniej czytany w Polsce tygodnik opinii, znany ze świetnych i uznanych dziennikarzy (J.Żakowski, J.Paradowska, D. Passent) - obiektywny, rzetelny, zawierający wyważone opinie. Tobie też polecam jego lekturę, warto czasem poszerzyć horyzonty myślowe. Świat nie kończy się bowiem na RM, "Wprost" i "TV Trwam".
    Świństwo dla "Nie"? RM praktycznie nie słucham, "Wprost" jest trywialne, a telewizji żadnej nie oglądam. Politykę kiedyś przeglądałem i była niezwykle płytka, nic dziwnego, że jest "najchętniej czytana".

Cytat Zamieszczone przez slawi_3000 Zobacz posta
    Podobnie jak seanse nienawiści za McCarthy'ego.
    A nam wciąż tego brakuje, bo agentów komunistycznych pozostało sporo... Ale może kiedyś doczekamy się porządnego przejrzenia tzw. "elit" z z komunistów...
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Mam nieodparte wrażenie, że widziałem kiedyś Macierewicza w muszce. Czy ktoś może potwierdzić/skorygować? Czy to może tylko wizualne podobieństwo do JKM? ;-)

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Ale poziom gazet ten sam - po uwzględnieniu poprawki na orientację zupełnie przyzwoity. Coś jak Wyborcza ;-)
    Na poziomie słownictwa, owszem. Ale inteligentniejsze teksty to już "Nie" ma... GW, czy Polityka są właśnie brukowcami, ze względu na treści, nie formę.

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Mam nieodparte wrażenie, że widziałem kiedyś Macierewicza w muszce. Czy ktoś może potwierdzić/skorygować? Czy to może tylko wizualne podobieństwo do JKM? ;-)
    Możliwe, Skubiszewski też chodził. I podejrzewam, że nawet Kwaśniewski, gdy była odpowiednia okazja. Ba, 3 dni temu widziałem w Szwecji z 50 facetów w muszkach i wieczorowych strojach
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Świat nie kończy się bowiem na RM, "Wprost" i "TV Trwam".
    Ale pojechales ;-)
    Dodam ze swiat nie konczy sie rowniez na "profesjonalizmie" Beaty Grabarczyk z Wydarzen. Przez nia odpuscilem sobie Wydarzenia na zawsze.

Uzależniony Awatar Zigi
    Miasto
    niedaleko Częstochowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    A nam wciąż tego brakuje, bo agentów komunistycznych pozostało sporo... Ale może kiedyś doczekamy się porządnego przejrzenia tzw. "elit" z z komunistów...
    Czemu zakończyć na elitach - może wyczyścić od razu całe społeczeństwo z tych co się wychowli w komuniźmie... bo przecież oni nasiąkli... Od razu zając się tym na całego zamiast rozpędzać gospodarke i poprawiać warunki zycia ludzi.
    ...
    Mam szczerze gdzieś czy ludzie u władzy mają powiązania z komunistami czy też nie i czy kiedyś tam ktoś kogoś inwigilował czy też nie. Mają rządzić tak aby w kraju działo się coraz lepiej a jak się nie sprawdzają to wynocha ze stanowisk.
    40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zigi Zobacz posta
    Czemu zakończyć na elitach - może wyczyścić od razu całe społeczeństwo z tych co się wychowli w komuniźmie... .
    I dobrze powiedziane ;-) Musi minac pokolenie aby cos sie zmienilo mentalnie w spoleczenstwie. Niestety pewnego wykrzywienia obyczajowego nie da sie wyprostowac, co mozna zauwazyc nie tylko w obecnej polityce. Ale nawet w firmach gdzie pracujemy. Dopiero obecne pokolenie mlodych polakow jest wolne o tzw. zasady ze w odpowiedni sposob wszystko da sie zalatwic.

Uzależniony Awatar Zigi
    Miasto
    niedaleko Częstochowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szwayko Zobacz posta
    I dobrze powiedziane ;-) Musi minac pokolenie aby cos sie zmienilo mentalnie w spoleczenstwie. Niestety pewnego wykrzywienia obyczajowego nie da sie wyprostowac, co mozna zauwazyc nie tylko w obecnej polityce. Ale nawet w firmach gdzie pracujemy. Dopiero obecne pokolenie mlodych polakow jest wolne o tzw. zasady ze w odpowiedni sposob wszystko da sie zalatwic.
    Zapominasz o tym iż, młodzi uczą się zachowań na podstawie obserwacjii tego co ich otacza a tu nadal trzeba załatwiać - jedno pokolenie nie wystarczy

Początki nałogu Awatar kane
    Miasto
    Tychy/Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zigi Zobacz posta
    Czemu zakończyć na elitach - może wyczyścić od razu całe społeczeństwo z tych co się wychowli w komuniźmie... bo przecież oni nasiąkli... Od razu zając się tym na całego zamiast rozpędzać gospodarke i poprawiać warunki zycia ludzi.
    ...
    Mam szczerze gdzieś czy ludzie u władzy mają powiązania z komunistami czy też nie i czy kiedyś tam ktoś kogoś inwigilował czy też nie. Mają rządzić tak aby w kraju działo się coraz lepiej a jak się nie sprawdzają to wynocha ze stanowisk.

Otoz to proponuje rozstrzelac wszystkich z rocznikow starszych od 1989 no dobra 1990 roku, i juz nie bedzie gadki o komunizmie... paranoja

Strona 47 z 51 PierwszyPierwszy ... 374546474849 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów