Pokaż wyniki od 1 do 10 z 507

Wątek: Co pokazalo TVN?

Mieszany widok

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Wyniki sa nieprawdziwe. Choc by z tego powodu, ze brakuje opcji "nie wybieram sie glosowac" czy "jeszcze nie wiem czy bede glosowac".

Potem ta sonda przelozy sie na rzeczywistosc tak samo jak te przed ostatnimi wyborami.

Poza tym jak myslisz, ile elektoratu zwiazanego z RM, samoobrona czy pisem widzialo ta sonde?

A prawo powinno byc zapisane wlasnie tak, aby przyslowiowy "idiota od pluga oderwany" je rozumial bez wchodzenia w zawilosci jezykow prawniczych. Nie da sie przestrzegac czegos, czego nie mozna zrozumiec.
    ...

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK Zobacz posta
    Wyniki sa nieprawdziwe. Choc by z tego powodu, ze brakuje opcji "nie wybieram sie glosowac" czy "jeszcze nie wiem czy bede glosowac".

Potem ta sonda przelozy sie na rzeczywistosc tak samo jak te przed ostatnimi wyborami.

Poza tym jak myslisz, ile elektoratu zwiazanego z RM, samoobrona czy pisem widzialo ta sonde?
    Wiem, ze wyniki są "niereprezentatywne" podobnie jak większość innych ankiet w Wyborczej i tych tu na CB również. Robione na określonej grupie społecznej nie mogą być poprawne. Ale są prawdziwe

Mnie zdumiewa, ze jest jeszcze te 14% głosujących na PRL bis nazywaną IV RP.

Zdumiewa mnie też jak łatwo przechodzi "odwracanie kota ogonem" i juz Siekielski z Morozowskim są agentami WSI, prowokatorami i co tam jeszcze "wadza" wymyśliła. Jakoś zupełnie zapomniano o meritum - czyli o korupcji. Mało mnie obchodzi czy to była prowokacja czy nie - to jest zupełnie nieistotne dla sprawy (policja tez robi prowokacje i to jest OK). Istotna jest korupcja bez przymiotników w rodzaju "polityczna" - że niby przymiotnik ma łagodzić ostrość sformułowań czy jaka cholera? Teraz zaczeła się nagonka na TVN - Franz Kafka by tego nie wymyślił.

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Uprawnienia umieszczania postów