Strona 16 z 51 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 507

Wątek: Co pokazalo TVN?

Początki nałogu Awatar Wini
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
    mania prześladowcza i myślenie kto nie jest z nami jest w układzie ....
    Być może. A może nie?
    Moja wypowiedź powinna być odczytana jako osoby wątpiącej
    Może gość ma manię prześladowczą, a może więcej informacji.

10 lat temu, jakby ktoś powiedział, że na I zjezdzie NSZZ S było 10% delegatów związanych z SB, to by dostał skierowanie na badania.
    10 lat temu, jakby ktoś powiedział, że Polska handluje bronią z krajami byłej Jugosławi, to by dostał skierowanie na badania.
    Ileś lat temu, jakby jakiś poseł wstał i zapytał - jeszcze nie ma uchwały czy rozporządzenia o obowązku posiadania gaśnic w samochodach, a na redzie w Gdańsku stoją dwa statki wypełnione tym towarem, toby został wyśmiany. A jakby powiedział, czyj jest ten towar, to też by dostał skierowanie do odpowiedniego specjalisty.
    itd, itp.
    O współczesnych czasach pewnie za jakiś czas też dowiemy się czegoś ciekawego
    Wini

Miasto
    W-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemoc Zobacz posta
    To jest po prostu żenujące.
    Czekam jeszcze na wypowiedź Prezydenta, mam nadzieję, że wspomni o układzie wiadomych sił, liberałach, wściekłym ataku itd..:wink:
    Goście nie mają wyczucia, że ta płyta to już zdarta?
    Wini

Początki nałogu Awatar Przemoc
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wini Zobacz posta
    Być może. A może nie?
    Moja wypowiedź powinna być odczytana jako osoby wątpiącej
    Może gość ma manię prześladowczą, a może więcej informacji.

10 lat temu, jakby ktoś powiedział, że na I zjezdzie NSZZ S było 10% delegatów związanych z SB, to by dostał skierowanie na badania.
    10 lat temu, jakby ktoś powiedział, że Polska handluje bronią z krajami byłej Jugosławi, to by dostał skierowanie na badania.
    Ileś lat temu, jakby jakiś poseł wstał i zapytał - jeszcze nie ma uchwały czy rozporządzenia o obowązku posiadania gaśnic w samochodach, a na redzie w Gdańsku stoją dwa statki wypełnione tym towarem, toby został wyśmiany. A jakby powiedział, czyj jest ten towar, to też by dostał skierowanie do odpowiedniego specjalisty.
    itd, itp.

Jeżeli uważasz, że teraz jest innaczej to proponuję wrócić do obejrzenia taśm.
    Ostatnio edytowane przez Przemoc ; 28-09-2006 o 10:53
    Pozdrawiam

PrzemoC

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aajaks1 Zobacz posta
    a jak może się udać, jak wszelkie ustawy są kasowane przez głosy opozycji, która z natury głosuje przeciw na zasadzie "nie bo tak chce PIS". Stąd szukanie głosów. Stąd chory układ z Samoobroną. Ale ostatnio nawet Oni się wypieli stąd i Leper został odsunięty. Jak mi powiesz, że PO niczego nie łamało, to powiedz na cvzym ich praca polegała i za co pieniądze nasze brali. Za marsze równości??? Daj przykład, że zagłosowali zgodnie dla dobra ojczyzny. Teraz mnie się pytasz co się udało? Miało się już udać, ale nie wolno było do tego dopuścić - stąd to wszystko. Pozdrawiam.
    Chyba coś musiałem przespać. Może mi przypomnisz, jaki projekt ustawy gospodarczej zgłosił PiS w ciągu roku. I jeszcze takiej, którą PO zablokowała. Nie przypominam sobie, aby PO głosowała przeciwko (obiecanemu) obniżeniu podatków, ograniczeniu biurokracji, obniżeniu składek na ZUS itp. A wiesz dlazcego? Bo PiS na tym się po prostu nie zna. Potrafi tylko rozliczać, lustrować ,kotrolować, grzebać się w brudach i przeszłosci. Ich frustracja spowodowana kilkunastą nieobecnoscią na scenie politycznej, przekłada się na sposób rządzenia.

Zgodnie dla "dobra ojczyzny". No widzisz. Tu się różnimy. Bo wg mnie PiS SZKODZI ojczyźnie swoimi chorymi rządami i dla mnie właśnie blokowanie ich chorych pomysłów jest działaniem dla dobra Polski. Ty mylisz interes jednej partii z interesem kraju.

Miasto
    W-wa

Domyślnie

Przemoc
    zacytowałem samego siebie. Nie uważam. Ale na chwilę obecną to ja nie mam informacji pełnej. A na taśmach to tylko jakieś wierzchołek górki lodowej
    Wini

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Głosowałem na POPiS (ze wskazaniem na PO), liczyłem na to, że PIS zabierze się za porządkowanie struktur państwa, wprowadzi konkursy promujące kompetencje, powalczy z korupcją, a PO odświeży klimat przedsiębiorcom, obniży podatki, zlikwiduje KRUS, odbierze lewe renty itd..
    Słynne taśmy obnażyły drewniane nogi PiSowego kolosa, główne hasła i podstawowy element odróżniający PiS od konkurencji czyli UCZCIWOŚĆ i MORALNOŚĆ okazały się kłamstwem.
    Standardy pozostają takie same jak w SLD (swoją drogą nie wybaczę Pisowi triumfującego Szmajdzińskiego w TV ) Nie mam pretensji o negocjacje w pokoju hatelowym bo to nic złego, mam pretencje o to z kim uczciwi negocjują, Begerowa podpuszczała Lipińskiego żenujacymi żądaniami, a on przyjmował to jak normę, ku..wa przecież to jest najniższy możliwy sort w polityce. Należy im się tylko ostracyzm bez względu na to ilu ludzi na nich głosowało.
    Ostatnio edytowane przez Przemoc ; 28-09-2006 o 10:56
    Pozdrawiam

PrzemoC

Domyślnie

Goście nie mają wyczucia, że ta płyta to już zdarta?
    Widac takie haselka dzialaja na ich twardy elektorat

Czyli obstawiamy co dzis powie:
    1."To wina PO"
    2."Układ utrudnia nam naprawe polski"
    3. Wcisnie gdzies "to oczywista nieprawda"

Ma ktos jeszcze jaies propozycje?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aajaks1 Zobacz posta
    a jak może się udać, jak wszelkie ustawy są kasowane przez głosy opozycji, która z natury głosuje przeciw na zasadzie "nie bo tak chce PIS". Stąd szukanie głosów. Stąd chory układ z Samoobroną. Ale ostatnio nawet Oni się wypieli stąd i Leper został odsunięty. Jak mi powiesz, że PO niczego nie łamało, to powiedz na cvzym ich praca polegała i za co pieniądze nasze brali. Za marsze równości??? Daj przykład, że zagłosowali zgodnie dla dobra ojczyzny. Teraz mnie się pytasz co się udało? Miało się już udać, ale nie wolno było do tego dopuścić - stąd to wszystko. Pozdrawiam.
    Poza tym to chyba manipulujesz faktami. Do tej pory koalicja PiS miała w sejmie większość i przegłosowywali praktycznie wszystko, co chcieli (przysłowiowa maszynka do głosowania). Tak naprawdę poparcie PO nie było im do niczego potrzebne.

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konradl Zobacz posta

Czyli obstawiamy co dzis powie:
    1."To wina PO"
    2."Układ utrudnia nam naprawe polski"
    3. Wcisnie gdzies "to oczywista nieprawda"

Ma ktos jeszcze jaies propozycje?
    Służby. To na bank inspirowali byli funkcjonariusze służb. najchętniej w kooperacji z centrolewicą i z liberałami.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adamek Zobacz posta
    Służby. To na bank inspirowali byli funkcjonariusze służb. najchętniej w kooperacji z centrolewicą i z liberałami.
    Schetyna stał z kamerą przebrany za głośnik, a Rokita za firaną z mikrofonem.:-P
    Pozdrawiam

PrzemoC

Strona 16 z 51 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów