Ja myślę że szok jest wywołany zderzeniem haseł z jakimi PIS szedł do wyborów i metodami ich działania. Po prostu miało być tak pięknie, a jest jak zwykle i podejrzewam, że PiS zapłaci za to bardzo wysoką cenę.
Dla mnie w życiu codziennym tego typu targi uważane są za ochydę i nie można twierdzić, że to jest standard i norma. Gdzie wśród jakich ludzi?
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 27-09-2006 o 20:04
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jest już odpowiedź Kaczyńskiego w orędziu do narodu.
Linia obrony standardowa: rząd ma sukcesy, świetny budżet a "układ" próbuje to zniweczyć podkładając świnie w postaci manipulacji którą nagrała Beger, bo takie negocjacje to przecież powszechnie stosowana praktyka.
Jest jednak pewna nowość. Tym razem nie powiedział że wszystkiemu winna Platforma ()
Ostatnio edytowane przez MMM ; 27-09-2006 o 20:39
w tym nie ma nic nadzwyczajnego. taka jest polityka. podział koryta. nachapanie się. banał.. wiem. odstręcza tylko forma, to fakt. ale czego mozna się spodziewać po elektoracie pis'uaru, lpr'u czy samoobrony. banda chamów, wariatów i ksenofobów.
najgorsze jednak, ze najwyższą cenę za tego typu działania płacą zwykli obywatele. weksle leppera pomijam;]
eee...
"mnie zaś jego szczekanie nie brało. jeno obrzydzenie gardło ściskało"
slick
wśród wszystkich dorywających się do władzy,
O matko, ale oredzie kurdupel zawalil... zenada i wstyd...
Spieprzaj dziadu!
Ty to tam masz "szwoich" oszołomów. Co oni ostatnio demokratycznie uchwalili, że nie będą wpuszczać cudzoziemców ?