Strona 8 z 51 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 507

Wątek: Co pokazalo TVN?

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

no nie bardzo - bo bycie w klubie to jednokwe glosowania a tak to jest dyscyplinarne usuniecie

poza tym do weksli jest umowa - i ona jest kluczowo - pewnie jest tak ze o tym czy bedzie realizowany weksel za uzywanie znaczka SOdecycduje A.Lepper wedlug wlasnego widzimisie ;-)

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

:-( Ktoś napisał (nie pamietam kto, a nie chce mi się szukać), że wszyscy kupowali głosy posłów (SLD....) itd:rolleyes: , owszem zgodzę się z tym, ale oni przynajmniej nie byli tak zakłamani i nie robili tego pod przykrywką Prawa i Sprawiedliwości.... a te buraki, nie dość że ciągle kłamią i nic nie robią, to jeszcze teraz twierdzą że to wcale nie tak jak nam się wydaje (wypowiedź pożalsię Boże) marszałka Jurka z dzisiejszego kontrwywiadu RMF - poprostu kpina i żenada.
    Co do PiSu - jedno im trzeba przyznać - nadaja się tylko jako nazwy nóg Czaka Norisa (lewa noga - prawo, prawa noga - sprawiedliwość)

Domyślnie

Wracajac do materialow Teraz My. widzialem to na zywca. Oczywiscie racje maja ci, ktorzy zauwazaja, ze to sa kulisy polityki i kazdy rzad tak kupczy miedzy poslami. co innego to zachowaine PIS. Bo mam wrazenie, ze w cywilizowanej demokracji kazdy inny premier juz rano zlozylby dymijse jesli nie swoja to conajmniej tyhc ministrow.
    A fragment dotyczacy weksli i ich splaty przez Sejm to juz kpina i przegiecie.

W sumie, panowie z TVN i Beger zalatwili PiS powazne tarapaty sondazowe.

Dla mnie cala ekipa do wymiany i czekam na wybory chociaz wybor to mam zaden patrzac na inne partie. Rownie slabe jak te ktore juz rządziły

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

A wyobrażacie sobie jaki sztab specjalistów od PR od wczoraj od 23:00 siedzi nad kazdym słowem z tego materiału i przygotowuje J.Kaczyńskiemu, P.E. Gosiewskiemu i innym tzw celną riposte, tzw logiczne argumenty i "dowody" na to że czarne jest białe i na odwrót. Bardzo jestem ciekaw konferencji prasowej.
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Początki nałogu Awatar Przemoc
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Komentarz Kuchcińskiego i Lipińskiego jest jednoznaczny: nie ma problemu, nic się nie stało. Prowokacja wiadomych sił.:sad:
    Pozdrawiam

PrzemoC

Początki nałogu Awatar p_lar
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kami74 Zobacz posta
    A wyobrażacie sobie jaki sztab specjalistów od PR od wczoraj od 23:00 siedzi nad kazdym słowem z tego materiału i przygotowuje J.Kaczyńskiemu, P.E. Gosiewskiemu i innym tzw celną riposte, tzw logiczne argumenty i "dowody" na to że czarne jest białe i na odwrót. Bardzo jestem ciekaw konferencji prasowej.
    No Kaczorowi i tak już sie popieprzyło które jest które, jak to sam nadmienił w pewnym wystąpieniu
    Can-on, can-off... 50D+17-55IS+EF70-300IS

Bywalec

Domyślnie

http://blogfm.blox.pl/2006/09/Begerg...n-na-zywo.html

11:02 Pan z wąsem (nie pamiętamy jak się nazywa) reklamuje aparaty firmy Canon. Nie wiemy o co chodzi! Help!
    Ciekawe...

Na dokładkę:

10:50 "Kto był inspiratorem zastosowania na terenie sejmu RP technik operacyjnych wobec posłów i członków administracji rządowych. Widać, że były to specjalne techniki operacyjne" [śmiech reporterów - chyba najgłośniej śmieją się ci z TVNu].

10:42 "To musiał być sprzęt służb" powiedział poseł Lipiński. My nawet wiemy jakich służb. Służb technicznych TVN.
    DSLRs & lenses

Domyślnie

11:02 Pan z wąsem (nie pamiętamy jak się nazywa) reklamuje aparaty firmy Canon. Nie wiemy o co chodzi! Help!
    Hehe tez to slyszalem o tym canonie ale do tej chwili myslalem ze mi sie wydawalo albo cos zle zrozumialem.

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Ja tak sobie myśle... Póki co jest wesoło, mozna się pośmiać, ze kombinatorzy z zasikanej (Pissss) partii przekombinowali ;-) Ale przecież to, co stracą kaczki to dostanie największy polski Mulat! I w następnych wyborach, nawet jeśli PO się uda trochę bardziej zawalczyć, to ostatecznie sytuacja może być niewesoła... Już nie wspominając o zupełnie czarnym scenariuszu w którym większość sejmową zdobywa koalicja Samoobrona i LPR... o kurrrr**... aż mnie ciarki przeszły

Bywalec
    Miasto
    Sopot

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Ale co w tym nowego? Każda dotychczasowa koalicja podkupowała posłów opozycji. W rządzie byli Religa i Gilowska, o których też łatwo napisać, że poparli PiS w zamian za stanowiska.

Gdzie w tym jakiś skandal?

W podobny sposób powstała Platforma, to też źle?
    Oczywiście, masz rację. Tak było w porzednich kadencjach.
    Z Religą i Gilowską i w kwestii powstania Platformy też się z Tobą zgadzam.

Ale PiS szedł do wyborów z hasłami odnowy moralnej i gruntownych reform państwa. I za te hasła (między innymi) wygrał wybory parlamentarne i prezydenckie.
    To nagranie pokazuje, że PiS niczym się nie różni od ugrupowań, które poprzednio rządziły. Że "odnowa moralna" i "naprawa państwa" to w części puste frazesy, a "głupi naród to kupił".

Strona 8 z 51 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów