Ostatnio edytowane przez konradl ; 27-09-2006 o 00:27 Powód: bo tak
mowilem w drugim poscie - wykreca sie, wyrzuca tych dwoch, kolicja z PSL bedziecholera, zeby tak raz cos sie naprawde zmienilo
Tych 2 napewno poleci (pewnie dostana comiesieczne "wyplaty" z naszych pieniedzy) ale PSL chyba w to nie wlezie, tak mi sie wydaje...
a ci z PSL to co - diet nie lubia? aaaa zapomnialem - chodzi oczywiscie o program. dobra panowie, ide spac - szkoda juz sie dluzej zajmowac tak podlym tematem. pozdrawiam
Mozna juz ogladnac i posluchac:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...0,3646253.html
Ja nie mam pytan...
5D
Moja kula mówi tak - tych dwu gości dostanie "urlop" na pół roku z partii, jak Kurski wcześniej, po czym wrócą i nikt o niczym nie będzie pamiętał.
Powodów do dymisji i bez tego skandalu było więcej, wystarczy aby conajmniej połowa dziennikarzy w wywiadach z politykami pytała zamiast o pierdoły i kto z kim - o stopień realizacji przedwyborczych obietnic.
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
ale co z tego ze beda pytac? przeciez po nich i tak splywa jak po kaczce...![]()
Oj to święta prawda.
No mleko się rozlało. Miało być Prawie i Sprawiedliwie, a jest tak samo jak było za LSD. Jedni kolesie zastąpili innych. Szkoda tylko że zamiast zajmować się obniżaniem podatków, bezrobocia i tym jak zatrzymać wypływ ludzi z tego kraju, teraz będzie bicie piany przez miesiąc.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner