Strona 5 z 51 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 507

Wątek: Co pokazalo TVN?

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

sLd było eleganckie i kulturalne przy tym co się teraz dzieje ... warchoły i chamy bez kultury bez języka (tak tak polskiego) pokażcie jednego który prawidlowo zdania składa !!!!! Tak na wierzchu kupczą (zaczeło się o Jurka i Giertycha jak przy całej Polsce w sejmie się klucili) wiadomo że jakoś tak to zawsze wygląda i w i nnych krajach także pewnie się umawiają ...... ale to corobi PiS to jest granda i dokladny wykładnik ich kultury .... 100% uwalą wybory i to z kretesem .....

do Tomka G : Jesteś dziwnym trochę typkem nie potrafisz przyznać że granda to granda ... bo jest choć rochę bliższa twojemu myśleniu, innymi słowy jak lewica ci w twarz pluje to jest granda i nieuczciwość a jak "prawica": to deszcz pada ..... popierasz skrajnych radykałów w szkolnictwie choć na czas władzy przemalowali się na średnio . w szkolnictwie NIGDY nie powinno być radykałów ani kaplic ponieważ nie wszcy są radykałami albo katolikami a szkoła powinna być dla wszystkich nawet dla nielubianycjh przez ciebie socjalistów ....
    Ja znam Twoje poglądy i nie chcialbym wchodić w nowe polemiki pozdrawiam ....
    Ostatnio edytowane przez popmart ; 27-09-2006 o 07:57

Początki nałogu
    Miasto
    Anaberg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    A co w tym śmiesznego? Najlepsze szkoły na całym świecie mają kaplice. Duża część np. w USA jest prowadzona przez Zakony. Nawet taki bandyta jak Stalin chodził do szkoły zakonnej.
    I to jest zasadniczy argument przeciwko szkołom zakonnym. Stalin przynajmniej odreagował to, a cała reszt absolwentów dusi się.

30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580

Domyślnie

Nie no szkoły jakieś tam se mogą być to spawa rodziców gdzie posyłają swoje dzieci aby odebrały złe (standard) albo anachroniczne XIXw (siostry) wychowanie ..... ale paszoł wont religia ze szkół publicznych na to nie ma mojej zgody .... a jeśli to niech będzie i islam, buddyzm, i inne .... katolicyzm jest szowinistyczny (umniejsza role kobiety kompletnie na przekór rozwojowi spolecznemu), kłamliwy (1000 klamstw i oszustw w historii), zabobonny szczegolnie u nas w kraju .... ja ni życzę sobie takiej edukacji która wpędza nas w w wiek Xix podobnie jak Pis ....

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

Jak patrzę na to całe bagno to krew mnie zalewa...a Beger pewnie jeszcze medal dostanie... Posłać babę z całą resztą won na Madagaskar...
    Canon 20d + Tamron 28-75/2.8 + Canon 70-200/4L + Speedlite 550ex

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
    Nie no szkoły jakieś tam se mogą być to spawa rodziców gdzie posyłają swoje dzieci aby odebrały złe (standard) albo anachroniczne XIXw (siostry) wychowanie ..... ale paszoł wont religia ze szkół publicznych na to nie ma mojej zgody .... a jeśli to niech będzie i islam, buddyzm, i inne .... katolicyzm jest szowinistyczny (umniejsza role kobiety kompletnie na przekór rozwojowi spolecznemu), kłamliwy (1000 klamstw i oszustw w historii), zabobonny szczegolnie u nas w kraju .... ja ni życzę sobie takiej edukacji która wpędza nas w w wiek Xix podobnie jak Pis ....
    Tak jak mowisz. Raligia powinna byc nauczana w kosciolach/kaplicach a nie w szkolach. Jak ktos chce wciskac to swoim dzieciom to niech sobie tuptaja do salki katechetycznej pod kosciolem. Ja tak tuptalem i zyje (co prawka skrzywienie psychiczne po lekcjach religii zostalo, ale na to sie juz nic nie poradzi ).

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Kurde to takie dziwne jest bo niby kazdy w miare myślący człowiek domysla się
    że polityka w dużej mierze polega właśnie na takim "dogadywaniu sie", na fianasowaniu róznych dziwnych przesięwzięć z naszych podatniczych pieniędzy, generalnie na nieczystej grze, ale pomimo to jak sie ogląda takie rzeczy tak wprost to się niedobrze robi. To chyba ten 1% wiary w ludzi (czytaj: naiwności) który jeszcze pozostal daje o sobie znać
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Domyślnie

PSL zawiesiło rozmowy koalicyjne .... hurraaaa wybory ... . PIS do piachu ....
    Widziałem w TV Gosiewskiego "gryzł" z taką nienawiścią wszyskich że aż się zapluł huuuuuurrrrrraaaaaa .....

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

PSL zawiesiło rozmowy koalicyjne .... hurraaaa wybory ... . PIS do piachu ....
    Widziałem w TV Gosiewskiego "gryzł" z taką nienawiścią wszyskich że aż się zapluł huuuuuurrrrrraaaaaa .....
    I z czego się cieszysz....frekwencja będzie żenująco niska. Mamy durne społeczeństwo, które znów nam zafunduje kaszankę w sejmie. Jakoś nie wierzę, że ciemne masy przejrzą na oczy i wytną całe to tałatajstwo z Beger na czele. Jedyny pozytyw to taki że chyba wyp... Romcia

Domyślnie

Wszystko lepsze niż Kaczyński , Gosiewski , Zero , dORN, i inni podobni ..... nawet Lepper jest super przy nich

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

Wszystko lepsze niż Kaczyński , Gosiewski , Zero , dORN, i inni podobni ..... nawet Lepper jest super przy nich
    No bez jaj Leper to taki sam burak jak cała reszta, tylko trochę się wyrobił na salonach. A to "wszystko lepsze" oznacza najprawdopodobniej minimalną przewagę Po nad PIS i dalej obecność Samoobrony w Sejmie. Będzie takie samo gówno tylko bardziej elegancko zapakowane.

Strona 5 z 51 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów