Moje zdanie rowniez jest takie, ze robi sie rozne podchody aby przeciac rzady PiSu. Zostali wybrani na 4 lata i nie rozumiem czemu PO nie da im spokoju, nie tworzy jakiejs konstruktywnej krytyki tylko przez caly rok mysli jak tu rozwalic rzad.

Paradoksalnie mozna przyjac ze polityk nigdy tak naprawde nie marwti sie o los kraju czy zwyklego czlowieka (tzw. kielbasa wyborcza) - jak to teraz martwi sie PO o nasz los. Z tego wniosek taki ze im bardziej PO goraczkuje sie aby obalic rzad tym pewniejsze jest to ze ten rzad raczej nie szkodzi zwyklym ludziom, a raczej moze zaszkodzic jakims grupom biznesowym, spolecznym powiazanymi z PO.

Kazdy ma swoje zdanie, ale dla mnie bardziej przekonujace jest to co mowi J.Kaczynski niz kawaly czy zarty nie wnoszace zadnej merytoryki wykrzykiwane przez Tuska czy Rokite. Fakt ze lepiej sie tego slucha, bo jest to cos na zasadzie talkshow.

Inna ciekawa rzecz i media mowia o tym malo, ze PO razem SLD i Samoobrona jak tylko moga przeciagaja prace nad glosowaniami zwiazanymi ustawa lustracyjna.
Wystarczy wejsc na strone sejmu i zasiegnac u zrodla
http://orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/glos...enAgent&5&25&4
a nie czytac tego co maja nam do przetlumaczenie nieNASZE Media.

Jakos za bardzo mi to przypomina sytuacje z roku 1992...