Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Leica 25mm F1.4

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Żeby jeszcze miał właściwe mocowanie.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

no nie wiem czy to mozliwe - wszystko zalezy od pola krycia tego obiektywu... w 4/3 jest crop x2 wiec moze byc ciezko z uzywaniem tego na innych sprzetach

wiec jest to poprostu 50/1.4 .. szkoda

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Wiesz ale jak mówię o mocowaniu to mam na myśli i powiększone (FF) pole krycia. Tak sobie tylko pomarzyłem trochę.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

kurcze dlaczego taka lejka nie wypusci takiego czegos na N,C,P,S bagnecie !!!! przeciez takie 25mm 1,4 to 35mm w DX matrycy ! a to bylo by fajne rozwiazanie ech.....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Niedzwiedz Zobacz posta
    kurcze dlaczego taka lejka nie wypusci takiego czegos na N,C,P,S bagnecie !!!! przeciez takie 25mm 1,4 to 35mm w DX matrycy ! a to bylo by fajne rozwiazanie ech.....

Bo ona została stworzona jak standard 50mm dla 4/3 Ludzie ciągle narzekali, że nie ma 50 w 4/3 to ją zrobili. :-P

Domyślnie

no w sumie zgadza sie nie ma to jak standard , tak sobie mysle duzo szkla ma ten obiektyw !

Uprawnienia umieszczania postów