wielu zawodowych fotografów wdepnelo w olka i zmiana systemu jest dla nich nierealna ze wzglądu na koszta . Nawet taka makieta dla nich to źródelko nadziei że będa mieli cos nowego , bez zmiany lamp , szkieł itd![]()
wielu zawodowych fotografów wdepnelo w olka i zmiana systemu jest dla nich nierealna ze wzglądu na koszta . Nawet taka makieta dla nich to źródelko nadziei że będa mieli cos nowego , bez zmiany lamp , szkieł itd![]()
Zamieszczone przez Tomasz1972
Tak i podejrzewam, że to jeden z powodów dla których Olympus postąpił tak jak postąpił. Tyle że jest jedno ale. Co będzie jak się okaże, że mówiąc krótko, nic nie będzie. Nie jestem pewien czy to do końca uczciwe postawienie sprawy. Zwłaszcza że może się to okazać zwykłym obiecywaniem "gruszek na wierzbie". Przecież jakbym się uparł to sam bym taką makietę zrobił.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 27-09-2006 o 01:58
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Taaaaaa... doczytaj zanim nabijesz kolejnego posta!
http://fotopolis.pl/index.php?n=4747