Pokaż wyniki od 1 do 10 z 141

Wątek: Obiektywy serii L przyciągają uwagę - co na to zaradzić ?

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar ghost00

Domyślnie

..jezeli komus juz tak bardzo zalezy to mam troche papieru sciernego w domu..i jak ktos naprawde chce, to mam troche olejnej..i prawie za darmo..moge Wam te eLki przystosowac do codziennego, ulicznego uzytkowania... ;]

...a) tak na prawde to uwazam ze mowienie tutaj o tym tym, jak to strasznie teraz nosic takie fajne drogie i duze obiektywy jest bez sensu, to tak jakby ktos na forum mercedesa nagle napisal ..oj, czy wy wspoluzytkownicy podobnych drogich i luksusowych samochodów nie boicie sie o nie na ulicy?
    oczywiscie ze sie boja, ale skoro kupuja to albo ich stac na nie( a tym bardziej na kolejny..lub nie daj boze jego stratę) lub chocby na samo ubezpieczenie, albo wiedza "jak sie to je" (uzytkuje= wpiszcie cokolwiek) albo sa zwyklymi pozerami chcacymi zwrocic na siebie uwage i przy kazdym( by tylko w razie jakiegos zainteresowania...ofuknac "zainteresowanego" i "spojrzec z góry")
    ...b) czy majac super dziewczyne, tez bedziecie sie jej kazali ubierac w "worek po kartoflach"(swoja droga hicior sredniowiecznej mody!) idac Nowym Swiatem w sobotem wieczorem, tylko dlatego ze "wzbudza czyjes zainteresowanie" i byc moze "żądzę posiadania..."

a moze jestem sflustrowany brakiem L w swojej torbie ?

pozdrawiam
    niemamaparata

Początki nałogu Awatar kjoanna
    Miasto
    Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ghost00 Zobacz posta
    skoro kupuja to albo ich stac na nie( a tym bardziej na kolejny... (...)
    Ale glupoty piszesz...

a moze jestem sflustrowany brakiem L w swojej torbie ?
    Takie odnosze wrazenie.

Początki nałogu Awatar terminator
    Miasto
    Waldenburg

Domyślnie

..jezeli komus juz tak bardzo zalezy to mam troche papieru sciernego w domu..i jak ktos naprawde chce, to mam troche olejnej..i prawie za darmo..moge Wam te eLki przystosowac do codziennego, ulicznego uzytkowania... ;
    Jak juz ktoś chce na siłę drapać obiektyw papierem ściernym, to może się zamieni na mój już porysowany?

Uprawnienia umieszczania postów