Pokaż wyniki od 121 do 130 z 141

Wątek: Obiektywy serii L przyciągają uwagę - co na to zaradzić ?

Widok wątkowy

Coś już napisał Awatar petryczk
    Miasto
    Juz niestety spowrotem w Polsce - Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez comatus Zobacz posta
    Jak byłem w USA (Grand Canyon) to pierwsze co mocno rzuciło mi się w oczy to właśnie mnogość białych obiektywów i inego dorgiego sprzętu. I tam jakoś nikt nie zwracał na to uwagi i nikt nie wydawał się szczególnie zainteresowany tym co kto ma. Co kraj to obyczaj ....
    No no o tym wlasnie mowie... kraj obiektywnie o duzo wyzszej stopie zyciowej to i takiego problem nie ma - L-ki, wielkie domy, kilka samochodow - to normalka nie tak jak np. u nas ... (aha - prosze nie rozpoczynajmy dyskusji na temat tego czy US to bogaty czy biedy kraj bo zalezy gdzie sie spojrzy... mieszkam tu rok i mam na ten temat zdanie ale to nie temat foto)
    pozdro
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Bonku5 Zobacz posta
    A ja wyprostuję tą wypowiedź. Kolego a chodziłeś po takich dzielnicach gdzie wyłącznie prawdziwi amerykańscy murzuni mieszkają? (tzn niger :P) Myślę że w takiej dzielnicy dłużej niż 10 minut byś swojej białej L-ki nie ponosił, a jeśli do tego nie dostał byś kulki w głowę to mógłbyś mówić o szczęściu Miałem nieprzyjemność kilka razy zobaczyć tę prawdziwą biedną amerykę więc wiem co mówię, tam policja chodzi grupami i każdy z nich na plecach shotgana niesie

Więc w Polsce podobnie.. Dopóki nie chodzisz po dziwnych rejonach, blokowiskach gdzie kręcą się nasi "polscy murzyni" to nie jest aż tak źle.
    A jeszcze różnica taka że u nas jedynie baseballem dostaniesz a u nich kulka to podstawa ..
    No wlasnie... nie wiem co tu prostowac... po prstu tak jak w Polsce tak i w NY czy Trenton czy Jersey - nawet bez aparatu i L-ki moga cie zastrzelic bez powodu... nie w tym rzecz. Moja uwaga byla raczej o tym ze jak jest wyzszy ogolnie poziom zycia to ludzie tak nie zazdroszcza i nie jest to wielki halo ze ktos ma 4 samochody czy L-ke w aparacie bo na to ludzi bez probemu stac. Chwile tu mieszkam... pozdro
    Ostatnio edytowane przez petryczk ; 07-06-2007 o 15:41 Powód: Automerged Doublepost
    Dopiero zaczyna :-D
    MOJE PLFOTO
    Puszka30D; Szkla: Canon 10-22mm; 50mm f1.8 MK I; 24-105 L f4 IS;
    Statyw Manfrotto 3001BN+Head, Lowepro Nature Trekker AW II i troche innych szpargalow...

Uprawnienia umieszczania postów