"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
No no o tym wlasnie mowie... kraj obiektywnie o duzo wyzszej stopie zyciowej to i takiego problem nie ma - L-ki, wielkie domy, kilka samochodow - to normalka nie tak jak np. u nas ... (aha - prosze nie rozpoczynajmy dyskusji na temat tego czy US to bogaty czy biedy kraj bo zalezy gdzie sie spojrzy... mieszkam tu rok i mam na ten temat zdanie ale to nie temat foto)
pozdro
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
No wlasnie... nie wiem co tu prostowac... po prstu tak jak w Polsce tak i w NY czy Trenton czy Jersey - nawet bez aparatu i L-ki moga cie zastrzelic bez powodu... nie w tym rzecz. Moja uwaga byla raczej o tym ze jak jest wyzszy ogolnie poziom zycia to ludzie tak nie zazdroszcza i nie jest to wielki halo ze ktos ma 4 samochody czy L-ke w aparacie bo na to ludzi bez probemu stac. Chwile tu mieszkam... pozdro
Ostatnio edytowane przez petryczk ; 07-06-2007 o 15:41 Powód: Automerged Doublepost
Dopiero zaczyna :-D
MOJE PLFOTO
Puszka30D; Szkla: Canon 10-22mm; 50mm f1.8 MK I; 24-105 L f4 IS;
Statyw Manfrotto 3001BN+Head, Lowepro Nature Trekker AW II i troche innych szpargalow...
Witam, moro czemu nie, mamy już coś takiego w kraju nad Wisłą.
http://www.pstryk.com.pl/opis.php/6647
Tylko wykonanie jakieś nie bardzo, szczególnie widać to na białym.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
ja mam taką obudową wojskową, w sumie ziania sprawaale jak robisz wsrod ludzi w niej to bardziej przyciąga zwrok niz biała elka
[SIGPIC][/SIGPIC]
Canon EF 17-40 f/4 USM L|Canon EF 70-200mm f/2.8 IS USM L
Canon EF 50mm f/1.4 USM|Canon Speedlight 580ex|SLIK PRO700DX
Ostatnio edytowane przez thinredline ; 11-07-2007 o 18:38 Powód: Automerged Doublepost
Ja tez chyba kupie gaz, bo mi kolejna lampa i kolejna biała L-ka przybyla (70-200 f2.8 IS)
30D, EF 24-70 f2.8 L USM, 70-200 f2.8 L IS USM, EF 100 f/2.8 Macro USM
Moje PlFoto , Digart , Obiektywni , OnePhoto
Nie tylko jasny kolor przyciąga wzrok, ale chyba głównie wielkość obiektywu.
Poza tym to chyba dobrze że jest biały, bo ktoś z ABW mógby się pomylić i wziąść fotografa z długą czarną elką za terorystę z bazuką, a wtedy kto wie...
Canon EOS
Sadzac po cenach to po prostu POJAWILY SIE do kupienia w Polsce te same ktore dotychczas byly dostepne w US. To ze biala wyglada jak wyglada podejrzewam ze to jest problem stozkowatego ksztaltu oslony stad trudnosc w wycieciu idealnie naklejki. MOge sie zalozyc ze ten sam problem ma rowniez i moro i z drzewkiem (a z paniami nie ma? albo z gwiezdzistym niebem coby sie bardziej w nocy wtapiac w tlo.) ale z racjitego ze na bialym wszystko zawsze widac dlatego od razu sie rzuca w oczy.
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
W tym roku widziałem fotografa z takim wdziankiem dla eLeczki
350D | 30D | 30D | 5D mkII
Canon EF: 28/1.8 | 50/1.4 | 85/1.8 | 300/4 L IS | 17-40/4 L | 24-105/4 L