Zamieszczone przez petryczk
Zobacz wpis
Obiektywy serii L przyciągają uwagę - co na to zaradzić ?
Zwiń
X
-
-
Zamieszczone przez kjoanna Zobacz wpisNakersa?
U mnie w Galway mnostwo polakow, niestety malo tych takich normalnych
Ponad 3 lata temu, zanim Polska weszla do UE, czulam sie tu naprawde bezpiecznie. Teraz polacy wzbudzaja we mnie strach nawet w dzien...
A tzw. 'normalnych polakow' to w calej irlandi pewnie mniej niz Irlandczykow w polsce. A geleralnie to staram sie nie przyznawac skad pochodze - zreszta co tam ze mnie za polak.
Komentarz
-
Zamieszczone przez bonk Zobacz wpisNo nie mow mi ze widzialas jeszcze nakersa? Chyba ze Galway to inna irlandia.
A tzw. 'normalnych polakow' to w calej irlandi pewnie mniej niz Irlandczykow w polsce. A geleralnie to staram sie nie przyznawac skad pochodze - zreszta co tam ze mnie za polak.
Ja raczej tez nie obwieszczam na prawo i lewo ze jestem z Pl. Kilka lat temu mielismy tu swietna opinie ale po wejsciu do UE, gdy zjechalo sie bydlo wszystko sie zmienilo.
Bonk a gdzie Ty mieszkasz?
Komentarz
-
Niesmialo proponuje czas dojazdu do Rybnika i miejsce zamieszkania w Irlandii przeniesc na priva.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Vitez Zobacz wpisNiesmialo proponuje czas dojazdu do Rybnika i miejsce zamieszkania w Irlandii przeniesc na priva.
(wiem że to trudne..), najpierw przy okazji postów Bonka forum zastanawiało się gdzie leżą Skyboty a teraz jak gdzie leży Photoshop (i to nie ten co lezy na półce) a ty każesz im na priva :-)
Pozdr5DmkI, C85f1.2|580 EXII|
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez petryczk Zobacz wpisNo to jeszcze sie ze Stanami doloze... tutaj to zadne wielkie joj i powiem ze po NY chodze ze sprzetem na wierzchu (choc najdluzszy mam 70-300mm) i nigdy sie nie poczulem zagrozony. Inny swiat bo takich jak ja spotkasz mnostwo i nie robi to jakiegos wielkiego wrazenia. A w sklepikach na 5tej L-ki se mozna kupic spokojnie a i ceny bardzo dobre. Szkoda ze musze wracac do naszego dziwnego kraju a zastanawiam sie wlasnie nad kupnem jakiejs wiekszej L-ki...Miałem nieprzyjemność kilka razy zobaczyć tę prawdziwą biedną amerykę więc wiem co mówię, tam policja chodzi grupami i każdy z nich na plecach shotgana niesie
Więc w Polsce podobnie.. Dopóki nie chodzisz po dziwnych rejonach, blokowiskach gdzie kręcą się nasi "polscy murzyni" to nie jest aż tak źle.
A jeszcze różnica taka że u nas jedynie baseballem dostaniesz a u nich kulka to podstawa ..
Komentarz
-
Zamieszczone przez Bonku5 Zobacz wpis...gdzie wyłącznie prawdziwi amerykańscy murzuni mieszkają? (tzn niger :P)...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Zielony Zobacz wpisTja, a krzyknij tam jeszcze to owo 'niger' to myślę, że wyprzedziłbyś własne nogi - jeśli oczywiście byś zdążył.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Vitez Zobacz wpisNiesmialo proponuje czas dojazdu do Rybnika i miejsce zamieszkania w Irlandii przeniesc na priva.
Kiedys to mozna bylo sobie oftopić do woli a teraz przychodzi poważny PAN z w bardzo poważnych czarnych okularach z jeszcze poważniejszą misją i niezrównaną sobie powaga rozstawia oftopowiczów po kątach
Komentarz
-
Zamieszczone przez bonkNo ja tylko czekalem az sie garda pojawi
Kiedys to mozna bylo sobie oftopić do woli a teraz przychodzi poważny PAN z w bardzo poważnych czarnych okularach z jeszcze poważniejszą misją i niezrównaną sobie powaga rozstawia oftopowiczów po kątach
No a dodam ze Rybnik to nie jest mala miescina to miasto ktore ma okolo 150 tys mieszkancow
30D, EF 24-70 f2.8 L USM, 70-200 f2.8 L IS USM, EF 100 f/2.8 Macro USM
Moje PlFoto , Digart , Obiektywni , OnePhoto
Komentarz
-
Zamieszczone przez comatus Zobacz wpisJak byłem w USA (Grand Canyon) to pierwsze co mocno rzuciło mi się w oczy to właśnie mnogość białych obiektywów i inego dorgiego sprzętu. I tam jakoś nikt nie zwracał na to uwagi i nikt nie wydawał się szczególnie zainteresowany tym co kto ma. Co kraj to obyczaj ....
przelicz
jaka jest normalna pensja zwykłego szarego amerykoczłowieka?
jaka jest cena zwykłego białego amerykoobiektywu w amerykolandii?
i porównaj z:
jaka jest pensja zwykłego polskoczłowieka?
jaka jest cena zajebiściebiałegoobiektywikuL w polskiejkrainie?
Komentarz
-
Zamieszczone przez bebesky Zobacz wpisjaka jest pensja zwykłego polskoczłowieka?
jaka jest cena zajebiściebiałegoobiektywikuL w polskiejkrainie?
Komentarz
-
Zamieszczone przez PROF Zobacz wpisNiewiem jakie to sa dzielnice z "bialymi murzynami" gdzie mozna zarobic bejzbolem w tyl glowy...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz wpisWielka szkoda że Canon nie posiada w swojej ofercie jakiegoś sensownego czarnegozooma w tym lub zbliżonym zakresie. Pozostaje albo stałka 200/2.8 v 135/2 v 85/1.8 albo naklejki
.
Komentarz
Komentarz