"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
po wielu przemysleniach stwierdzilemze fuji spelnilo marzenie uzytkownikow fujijak kupie to opowiem o nim wiecej teraz trzba poczkac np z rok znajac fuji
No to masz dużo czasu. Fakt że pisali że dostępność na początku 2007. Ciekawe jak będzie cena?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
wiec ta w s3 niema iso3200 kroku co 1/3 jaki i w iso jak i w czasach, nie mozna uzywac manualnych nikkorow (a to zacne szkla) bufor w raw w trybie dynamiki 400% wiekszej tylko 3 sztukinowy ma 11 i to jest badb
![]()
3kl/s nie wiem czy to az tak mi potrzebne
A ja tak z ciekawości: jak się takie wynalazki jak matryca Fuji (czy choćby Sigma, która wbrew temu co podają w reklamach, bynajmniej taką prostokątną tablicą pixeli RGB nie jest- jak ktoś nie wierzy niech zajrzy w źródła dcrawa ;-)) ma się do formatu DNG? Czy jest w nim przewidziane miejsce na takie ewolucje jak linie pikseli idące pod kątem 45 stopni?