Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 46 z 46

Wątek: O Viscie slow kilka - wyciete z MacOS na pecetach - wyciete z Nakladka na WinXP

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzbiet Zobacz posta
    Nie wierzę, że na tym forum nie ma znającego odpowiedź na tak zadane pytanie.
    A ja czasem z niedowierzaniem podziwiam niecierpliwość.
    Forum to ani nie czat, ani nie infolinia. Czasem osoba/y znając odpowiedź na twoje pytanie są z tych rzadziej zgalądających. To że w ciągu dwóch czy kilku(nastu) godzin nikt nie odpisał nie znaczy od razu że nikt nic nie wie, choć jest to możliwe .

Początki nałogu Awatar mathom
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
    Bo może Microsoft ma fajniejsze GUI i to wlasnie jest różnica w wielkości ?

Ja mam 3x 300GB na raidzie Jakoś sie nie boje
    Z rozmiaru sądzę, że masz tego raida na ide/sata. Nam takich raidów już trochę padło, zdarzały się sytuacje, że padło tragicznie. tak na prawdę większość raidów sata to pseudo raidy softwarowe. Jedynym w miarę pewnym rozwiązaniem jest scsii, co jednak trzeba okupić masakryczną ceną za sterownik, dyski i czas spędzony przy konfiguracji. Ja robię tak, że na zgrywam i obrabiam foty na laptopie, backupuje na co najmniej 2xdvd i potem wrzucam na osobnego kompa z bsd i sambą do oglądania (samba w odróżnieniu od winxp home, pozwala na zakładanie haseł na zasobach).

Także nie radzę wierzyć w raidy sata, bo któregoś dnia może Cię spotkać na prawdę niemiłe rozczarowanie.

Bywalec Awatar grzbiet
    Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie

Sprawdziłem na własnej skórze - zarówno Capture One jak i Photoshop śmigają na Viście aż miło... Zero problemów zarowno z instalacją, jak i eksploatacją programów.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Podkarpacie

Domyślnie

Odświeżę wątek. Mi niestety capture one pro 3.7 nie chce się zainstalować. Pisze, że jest do xp i 2000. Jak Wam udało się uruchomić ten program na wiście. Aha, mam vistę Basic.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Podkarpacie

Domyślnie

Ponowię pytanie. Może jednak znajdzie się jakaś pomocna dusza?

Uzależniony

Domyślnie

Może napisz maila do phase one, w końcu zapłaciłeś za program, powinni pomóc.

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów