Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Digital Photo professional

Pełne uzależnienie Awatar ewg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WaldekA Zobacz posta
    U mnie nie to nie działa. Winrar go nie wypakowuje.
    Jesteś pewien, że pobrany od Canona plik nie jest uszkodzony? Spróbuj pobrać go ponownie, najlepiej przy pomocy jakiegoś wyspecjalizowanego programu do zasysania (GetRight itp.)

Marek47
    Guest

Domyślnie

Wiitam wszystkich serdecznie.W fotografii cyfrowej jestem raczej na początku,ale zrujnowałem sie na EOS 400D Body(obiektywy zostawiłem od analoga EOS 33 z braku kasy narazie,ale jakoś to hula).Mam w zestawie płytki z programami Digital Photo Professional,Zoom Browser i EOS Utility.Po zainstalowaniu wszystko działa ok.Ale jest jeden "myk" --one mają interfejs w j.angielskim(wprawdzie znam trochę angielski ale nie aż tak jak bym potrzebował aby w płni korzystać z tych programów).Wiem,że w zestawach kupowanych w polskich sklepach są dołączone instrukcje użytkowania tych programów w języku polskim-takie przewodniki.Błagam,jeśli ktoś z forumowiczów dysponuje tymi instrukcjami to niech by zechciał mnie nimi poratować,najlepiej gdyby były to wersje elektroniczne do przesłania na moją pocztę: marekch21@wp.pl Z góry dzięki serdeczne.pozdrawiam.

Domyślnie

uziemilem sie na wakacjach wywalilem za szybko DPP
    mam troche zdjec do obrobki ze slubu i chcialem je wieczorami pomeczyc
    na www sa same update DPP niestety
    jest ktos w stanie wrzucic na serwer instalke (ver nieistotna)

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vuki Zobacz posta
    uziemilem sie na wakacjach wywalilem za szybko DPP
    mam troche zdjec do obrobki ze slubu i chcialem je wieczorami pomeczyc
    na www sa same update DPP niestety
    jest ktos w stanie wrzucic na serwer instalke (ver nieistotna)
    Jest sposób na zainstalowanie update'u bez instalki. trzeba zrobić odpowiednie wpisy w rejestrze. Poszukaj tu na forum lub google.

5 sekund edit:
    http://www.google.pl/search?q=how+to...ient=firefox-a

Domyślnie

ojoj myslicie, ze ja mialem w szkole informatyke?
    udalo mi sie znalezc instalke 1.0
    http://photography-on-the.net/forum/...ad.php?t=49463
    update jest pelno wiec juz mam wszystko - sorry za zamieszanie

Iksrat
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marek47 Zobacz posta
    ...Mam w zestawie płytki z programami Digital Photo Professional,Zoom Browser i EOS Utility.Po zainstalowaniu wszystko działa ok.Ale jest jeden "myk" --one mają interfejs w j.angielskim(wprawdzie znam trochę angielski ale nie aż tak jak bym potrzebował aby w płni korzystać z tych programów).Wiem,że w zestawach kupowanych w polskich sklepach są dołączone instrukcje użytkowania tych programów w języku polskim-takie przewodniki.Błagam,jeśli ktoś z forumowiczów dysponuje tymi instrukcjami to niech by zechciał mnie nimi poratować...
    Na CB jest coś takiego jak "Szukaj", to naprawdę działa. Gdybyś jednak miał z tym problem, to poniżej masz link:

http://canon-board.info/showthread.php?t=33921&page=12

Domyślnie

Iksrat - ja odgrzalem stary post bo nie chcialem zakladac nowego
    uzylem funkcji szukaj ale nie znalazlem odpowiedzi
    Marek47 zalozyl go 2 lata temu

mogles jednak to przeoczyc to ten deszcz w Krakowie nie dziala dobrze na psychike
    pozdrawiam Cie z Krakowa

Iksrat
    Guest

Domyślnie

W takim razie, przepraszam.
    Ostatnio edytowane przez Iksrat ; 16-09-2008 o 20:25

Dopiero zaczyna
    Miasto
    OP

Domyślnie

Witam,
    czy DPP posiada licencję komercyjną, tzn. chodzi mi o to czy mogę zainstalować do na komputerze w firmie, w której pracuję?
    Profil działalności firmy jest daleki od fotograficznego, ale zdjęcia na jej potrzeby wykonuję, a że lubię RAW więc chciałbym wywoływać je w np. DPP, który otrzymałem przy zakupie mojego prywatnego Canona.
    Skomplikowana struktura trochę ??:

Sorry za odkopywanie starych tematów, jeśli temat był poruszany proszę o przekierowanie (i tak, szukałem w szukajce i to wszystko co znalazłem)

Pzdr

Bywalec
    Miasto
    DG

Domyślnie

Nie znam co prada zapisów licencji DDP. Ale skoro sprzęt (i dołączone do niego oprogramowanie) nie jest własnością firmy tylko Twoją to licencja jest również Twoja a nie firmy w której pracujesz.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów