Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: 24-105 L - czy MÓJ egzemplarz jest aż tak beznadziejny?

Coś już napisał Awatar wuqa
    Miasto
    Chelm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mmsza Zobacz posta
    Było zapisać i opublikować nr seryjny tamtej padaki, żeby przyszły szczęśliwy posiadacz wiedział że to "Achtuhg minen"
    Sorki na 3 się zaczynał

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARANTZ Zobacz posta
    Jak się do IS-a przyzwyczaisz to nie zamienisz tego obiektywu na inne nigdy w życiu.
    To ja tylko dopisze ze wymiana ISa w tym szkle kosztuje ok 1000zl . Serwis nie mogl dokladnie wycenic bo w swoim systemie nie mieli konrketnych czesci - podobno bylem jako pierwszy ktory im przyniosl to szklo z rozwalonym ISem .
    To chyba zadecyduje jednak o naprawie w Berlinie... nie chcialbym by na moim egzemplarzu uczyli sie w tym szkle naprawiac IS

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    To ja tylko dopisze ze wymiana ISa w tym szkle kosztuje ok 1000zl . Serwis nie mogl dokladnie wycenic bo w swoim systemie nie mieli konrketnych czesci - podobno bylem jako pierwszy ktory im przyniosl to szklo z rozwalonym ISem .
    To chyba zadecyduje jednak o naprawie w Berlinie... nie chcialbym by na moim egzemplarzu uczyli sie w tym szkle naprawiac IS
    Nie bądź taki samolub , jak jeszcze ktoś walnie obiektywem o ziemię i mimo filtra rozwali sobie IS'a to już będą umieli ;-)

Pozdr
    Artur
    P.S. Ja wczoraj odebrałem pierwsze odbitki 30x45 z tego szkła i jestem bardzo zadowolony..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Jesli to mozliwe prosielbym o podanie sklepu/tipa ktory tak szybko zrobil wymiane na inny egzemplarz. To wazne zeby sie niepotrzebnie nie handryczyc ze sprzedawcami.

Coś już napisał Awatar wuqa
    Miasto
    Chelm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jafozdz Zobacz posta
    Jesli to mozliwe prosielbym o podanie sklepu/tipa ktory tak szybko zrobil wymiane na inny egzemplarz.
    Na bezproblemowy zakup/wymianę zawsze mozecie liczyć u sprzedawcy który na allegro wystepuje pod nazwą tommy_j . Zorientowani więdzą o kogo chodzi i że to 100% pewna "firma"! A to ,że zakupiona u niego L-ka nie chciała za bardzo gadać z moim 30D, nie oznacza od razu że z twoim, twoim czy twoim też będzie kaszanka!!!

Początki nałogu
    Miasto
    Trudnopowiedzieć, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    Nie bądź taki samolub , jak jeszcze ktoś walnie obiektywem o ziemię i mimo filtra rozwali sobie IS'a to już będą umieli ;-)

Pozdr
    Artur
    P.S. Ja wczoraj odebrałem pierwsze odbitki 30x45 z tego szkła i jestem bardzo zadowolony..
    Ja tydzien temu zrobilem odbitke z 24-105 w fotonecie w tychach...

rozmair 76x112 cm... samochod M Benz na tle oswietlonego miasta noca..
    i jak rozwinalem na podlodze ... oniemialem z wrazenia.... odbitka poszla do klienta....sluchajcie ...jakosc powalila mnie ... po prostu super
    Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
    Take nothing but pictures, leave nothing but footprints

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów