Mi się wydaje, że ładna modelka też się ładnie prezentuje w kożuszku ma tle zaśnieżonego krajobrazu... albo w zamałym sweterku przy kominku...Zamieszczone przez Vitez
niekoniecznie trzeba ją zaciągać do studia, chyba że masz zamiar ją rozbierać !!??!! No w takim wypadku rozumiem (koniecznie poddaj efekty ożywionej dyskusji)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[ Dodano: 06-12-2004 ]
Argumenty przemawiają.Zamieszczone przez Arkan
Obecnie nie przewiduję większych środków na inwestycje w foto. Wystarczy że muszę zaopatrzyć się w obiektyw 28 -105 lub 135 i pomysleć o lampiei o....
![]()
Właśnie, jaki sprzęt wydaje się niezbędny? Ile to może kosztować i co można zdziałać we własnym zakresie?
Co do pomieszczenia, to wydaje się to sprawą bardziej elastyczną. Wystarczy większe pomieszczenie, czyste i o znośnej temperaturze. Jeśli wrócę do mojego strychu, to na poważnie nie jest to propozycja, która może być gotowa w najbliższym czasie - mam bowiem wiele do zainwestowania w inne części domu i upchnięcie kilku kPLN w strych nie spotkało by się ze zrozumieniem.
Myślałem już o podobnych działaniach już wceśniej. Początkowo chciałem zrobić tam ciemnię - mam trochę, no może już nieco przestarzałego sprzętu ale prawa optyki jeszcze ich dotyczą. obecbie nie wiem czy będę w najbliższym czasie działał w B/W opartym na chemii. Nie trzeba więc niektórych rzeczy robić ale do studia to jeszcze za daleko...