No dobra a kto załatwi modelki?
No dobra a kto załatwi modelki?
http://forum.promodels.pl - forum modelek i fotografow 8)Zamieszczone przez Spontan
P.S. to nie reklama a odpowiedz na pytanie :P
W piątek juz nie zdażyłem do SB, a później nie mogłem ale dzisjaj tam podjechałem i:
pomieszczenie 1i2 ma powierzchnie okolo 31 m2 pomiesczenie 3,4,5 okolo 48 m2
wszystki sciany dzialowe mozna wyburzac
podlogi: stan kiepski - wykladziny mocno wdeptane w podloge
sciany: i tak sa do malowania
wysokosc: okolo 2,80m -moze byc troche malo![]()
w pomiesczeniu nr 5 resztki po podwiesznym suficie, konstrukcja (mozna podczepiac lampy :-)) ale wysokosc ze 2,6m
CZYNSZ: trzeba zaproponować samemu ale z tego co sie orientowalem to od 20zl w gore, ale mozemy sprobowac negocjowac...moze wynegocjujemy i im jakies kalendarze, reklamowki porobimy - barterowe transakcje, moze prezesowi zdjecie do legitymacji :-) trzeba rozmawiac, czynsz platny z gory kałcja(oprocentowana i zwrotna) 3x wynegocjowany czynsz no i oczywiscie oplaty jak wywoz smieci, woda, swiatlo, lazienki dostepne obok w korytarzu
Lokale mieszcza sie na drugim pietrze budynku spoldzielni mieszkaniowej, (nie pozwolili mi zrobic zdjec tych pomieszczen, dopiero jak wynajmiemy i podpiszemy umowe.
no i co wy na to? ja mam mieszane odczucia, generalnie nie podobaja mi sie te wyburzenia scian a bez tego to raczej sobie nie poradzimy, no i ta wysokosctez nie zabardzo.... ale znowu na 5 albo 6. to by nie bylo tak zle przy 10 chetnyh to juz wogole grosze
ja tak na gape.Jedną ściane możecie obić z tynku a cegły oczyścić i zawoskować.Ściany w studio maluje się siwą farbą,dobże pochłania światło i jest najbardziej neutralnym kolorem.Musicie pomyśleć nad tłami.Do teł potrzebny jest system i ch zawieszenia,silniki,rama ,sterownik, rury.Napędy mozna zrobić z silników od wycieraczek,(oryginalny ventiskosztuje 450 zł)Rame też można zrobić, moge dać projekt.Tła colorama kosztują około 350 zł (szer 3,75, dł 11 m)Przydałby sie softboź 25x90 z rastami paskowymi ,zamiesczony na suficie (oświetlenie głowy)
Szukajmy dalej. Ja mam parę spotkań z zaprzyjaźnionymi firmami w przyszłym tygodniu i zobaczę, czy nie mają wolnych powierzchni techniczno-magazynowych. Do końca stycznia pozbieramy jakieś propozycje i coś się wybierze.no i co wy na to?
Arkan
Pentax K-5 II, Leica M9
to jak bys mogl gdzies go wrzucic albo na @ to sie go udostepniRame też można zrobić, moge dać projekt
no wlasnie, jakies 4 mies. temu byly fajne lokale do wynajecia a teraz tylko to zostaloSzukajmy dalej.
Szukajmy dalej bo to dla nas podstawa rozwazan 'to be or not to be'
Jk nie ma za dużo kasy, to do podwieszania wystarczą proste mechanizmy + rury + mała drabinka do zwijania/rozwijania. Może z 5 min więcej roboty, ale kilkaset złotych w kieszeni. Moje podwieszki Vitez i Czacha widzieli widzieli (może nawet pamiętają)
P.S. Studio w Białymstoku udostępniam za 30zł+prąd (fluo 5400K- ekwiwalent około 4kW max - żarowego światła) +ew. zużycie tła papierowego.
Arkan, Jac i inni - to wasze ogloszenie?
http://usenet.gazeta.pl/usenet/0,2.h...mp;tid=1115150
nic mi o tym nie wiadomoArkan, Jac i inni - to wasze ogloszenie?
Nie, ale napisałem do nich maila. Vitez, dzięki za info.Arkan, Jac i inni - to wasze ogloszenie?
Arkan
Pentax K-5 II, Leica M9