-
Pełne uzależnienie
W piątek juz nie zdażyłem do SB, a później nie mogłem ale dzisjaj tam podjechałem i:
pomieszczenie 1i2 ma powierzchnie okolo 31 m2 pomiesczenie 3,4,5 okolo 48 m2
wszystki sciany dzialowe mozna wyburzac
podlogi: stan kiepski - wykladziny mocno wdeptane w podloge
sciany: i tak sa do malowania
wysokosc: okolo 2,80m -moze byc troche malo
w pomiesczeniu nr 5 resztki po podwiesznym suficie, konstrukcja (mozna podczepiac lampy :-)) ale wysokosc ze 2,6m
CZYNSZ: trzeba zaproponować samemu ale z tego co sie orientowalem to od 20zl w gore, ale mozemy sprobowac negocjowac...moze wynegocjujemy i im jakies kalendarze, reklamowki porobimy - barterowe transakcje, moze prezesowi zdjecie do legitymacji :-) trzeba rozmawiac, czynsz platny z gory kałcja(oprocentowana i zwrotna) 3x wynegocjowany czynsz no i oczywiscie oplaty jak wywoz smieci, woda, swiatlo, lazienki dostepne obok w korytarzu
Lokale mieszcza sie na drugim pietrze budynku spoldzielni mieszkaniowej, (nie pozwolili mi zrobic zdjec tych pomieszczen, dopiero jak wynajmiemy i podpiszemy umowe.
no i co wy na to? ja mam mieszane odczucia, generalnie nie podobaja mi sie te wyburzenia scian a bez tego to raczej sobie nie poradzimy, no i ta wysokosc
tez nie zabardzo.... ale znowu na 5 albo 6. to by nie bylo tak zle przy 10 chetnyh to juz wogole grosze
Uprawnienia umieszczania postów