tylko ludziki mało naturalne
tylko ludziki mało naturalne
Modelarz ma talent i zacięcie a foty są naprawdę dobrze zrobione, na początku trudno się połapać czy mamy do czynienia z naturalnym obiektem czy to tylko model.
Jestem pod wrażeniem.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Rewelacja - jestem pod wrażeniem![]()
najpierw przeczytałem Wasze zachwyty - potem obejrzałem zdjęcia. Dech zapiera. Dołączam sie do nich i ja
Szkoda, że lokomotywa nie działa ;-) To by dopiero było.
Jeśli chodzi o ludziki to wg mnie dłonie też podpadają i wyglądają conajmniej dwuznacznie - na niektórych ;-) Nie żebym szukał dziury w całym. Pozatym to, czy 'mało naturalne' to nie wiem, ale spójrzcie na wdzianka i cały osprzęt - jak dokładnie i precyzyjnie to wykonaneCałość wymiata.
Najpierw tak jak muflon przelecialem pare fotek i pomyslalem, ze to zdjecia z jakiegos planu filmowego, ale po chwili co mi nie spasowalo i szczeke pozbieralem z podlogi)
Jakie odwzrowowanie szczegółów.. Mauser Kr98k jak prawdziwy. Niesamowite dzieło.. i to tak w ogrodzie a co jakby przyszło gradobicie huragan etc![]()
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow