Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: Liczenie zdjęć w 20D

Mieszany widok

Bywalec Awatar bartolomic
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

ad manual reset i pozostalych sprawa sie wyjsanila - sciagnalem instrukcje, i wszystko stalo sie jasne.. potrzeba mi tylko pomocy w sprawie stojacego licznika i jego zmniejszania sie...
    40D, 70-200L /f4; 17-40L /f4; 4GB pqi x100; 580EX; LowePro: Orion Trekker II - powoli ale jednak - marzenia sie spełniają!!

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bartolomic Zobacz posta
    ad manual reset i pozostalych sprawa sie wyjsanila - sciagnalem instrukcje, i wszystko stalo sie jasne.. potrzeba mi tylko pomocy w sprawie stojacego licznika i jego zmniejszania sie...
    A co ma robić ?
    To licznik podający na jaką szacunkową ilość zdjęć pozostało miejsca na karcie a nie liczbę wykonanych przez aparat... Patrz mój poprzeni post..
    Pozdr
    Artur
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie

Licznik się nie cofa tylko uśrednia po kolejnym zrobionym zdjęciu ilość wolnego miejsca na kolejne zdjęcia szacując ją tylko. Zrób jeszcze za 3 zdjęcia dobrze naświetlone (będą miały wierszą objętość) i zobaczysz, że licznik będzie się zmniejszał pokazując przypuszczalną liczbę zdjęć jaką wciśnie na kartę w tej samej jakości.
    Procesor aparatu nie jest jasnowidzem i nie wie jakiej wielkości będą kolejna zdjęcia.
    Ostatnio edytowane przez r65 ; 10-01-2007 o 23:21
    FF z FF po serwisie, EOS33+BP, 17-40L, 135 2L+TCx2 II, 85 1.8, 50 1.4.

Bywalec Awatar bartolomic
    Miasto
    Warszawa

Talking

uff, kamien spadl mi z serca a przy okazji poznalem dodatkowy ficzer aparatu.. moze jednak warto przejrzec ta instrukcje, choc sam wole jednak pstrykac.. dzieki wielkie, pozdrawiam:grin:
    40D, 70-200L /f4; 17-40L /f4; 4GB pqi x100; 580EX; LowePro: Orion Trekker II - powoli ale jednak - marzenia sie spełniają!!

Uprawnienia umieszczania postów