pozdro.,
m.
Ostatnio zakład na ogrodach, który tak chwaliłem podpadł mi - drugi raz mieli problem z plikami w formacie tif. Tą samą płytkę CD, która niby miała być uszkodzona wg panów z Migfoto, zawiozłem do Fotopietury na Wildę i nie było żadnych problemów z odczytem. Fotopieturę mogę z czystym sumieniem polecić. Tym bardziej, że jakość fotek jest naprawdę dobra.
witam,
chciałbym napisać o niemiłym przypadku w mig foto na ogrodach..
poszedłem tam pierwszy raz i... już chyba nie pójdę.. fotki wysłałem przez internet wszystko poszło gładko, dostałem termin kiedy mogę odebrać zdjęcia. przykładowo był to poniedziałek na g. 18 a ja poszedłem we wtorek w południe.. i jakież jest moje zaskoczenie gdy sprzedawca mi mówi że moich zdjęć nie ma.. pacjent mówi mi że coś się pochrzaniło ponieważ powinno się to automatycznie zrobić i nic mi nie może pomóc bo musi wpierw wywołać 80 zdjęć, potem może (łaskawie) zrobić moje... ani przepraszam za sytuację ani nic...
nie mogę nic powiedzieć na temat jakości zdjęć - nie mam ichnatomiast jak widzicie obsługa jest na żenującym poziomie niestety....
nie wiem czy Kodak na dąbrowskiego, to to samo o czym ja mówię.. ale raz oddawałem zdjęcia na dąbrowskiego, koło rynku jezyckiego. taki lab do którego wchodzi się przez kamienicę.. ehh.. na oddanie płytki czekałem 15 minut. potem kolejne 10 minut pani zgrywała na komputer (czemu?).
Mialem odbiór nastepnego dnia o godzinie 16.. Poszedłem.. o 17 - jeszcze nie było. "prosze poczekac" wrocilem za 20 minut (zjadlem sobie obiad w barze mlecznym, pyszne nalesniki maja i ogórkową) zdjec nadal nie ma..
ide we wtorek o 17. czekam 20 minut - bo jedna osoba obsługuje klientów i robi zdjęcia na zapleczu. w koncu odebralem zdjęcia.. no - przynajmniej jakosc niezla, chociaz ciut za ciemne..
wiecej tam nie pojde![]()
Ów Kodak przy Dąbrowskiego od jakichś 18 miesięcy nie istnieje. Teraz możesz tam odzież na wagę kupić, ale to chyba nie rozwiązuje problemu odbitek.
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
co do Fotopietury.. jestem tam stałym klientem i nigdy mnie nie zawiedli. Ba, nwet mnie pozytywnie zaskoczyli, kiedy wywołali zdjęcia w pół godziny, bo ich o to poprosiłam ( wyjazd)... Stosunek jakosci do ceny jak najbardziej w porzadku, a przy okazji mam zniżke![]()
moze mnie ktos poinformowac gdzie w poznaniu mozna dobrze wywolac zdjecia kadrowane w kwadrat?
W Kupcu Poznańskim też dobrze robią, i nie obedrą ze skóry![]()