Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: dobry fotolab w poznaniu?

Początki nałogu Awatar tomaj_2
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ej no - taka cisza - jakieś fopa popełniłem mówiąc o tych dwóch miejscach czy co ??
    Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego +Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP
    Moje wypociny

Uzależniony Awatar Wats0n
    Miasto
    Posen Bloody Posen

Domyślnie

Cisza jak cisza - ja tam leniwy jestem, i robie odbitki tylko w Kodaku na Dąbrowskiego - jakość dobra, no i 150m od domu
    Tako rzecze Watson.
    There are no stupid questions, just stupid people.
    Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa

Coś już napisał Awatar virpower

Domyślnie

No tak... jak byśmy zrobili ranking "wywoływalni zdjęć", to może by nawet doszło do jakijś konkurencji między nimi. Wiele osób pracujących w takich punktach wchodzi na nasze forum. ...i by było pewnie gadanie w pracy przy kawie rano który punkt ma więcej "gwiazdek" może by i ich to trochę jeszcze pogoniło. ja kiedyś dałem zdjecia do wywołania Professionalnie obrobione przez kolegę który zajmuje się tym zawodowo (juz nie będę pisał skąd jest ale nie z Polski, choć w Polsce mamy także specjalistów od tego), no i mi tak wywołali że widziałem sam zielony kolor. Oczywiście zdjęcia miały lecieć na konkurs i nie poleciały bo się nie nadawały. Uprzejmość była jednak tak suża że nie zgodzili się w punkcie zrobić tego jeszcze raz, no a zapłacić musiałem. Wiadomo odbitki dośc duże i ok 40 zdjęć także trochę zapłaciłem. Szkoda że niema maszyny ( a może jest) do odbarwiania wywołanych już zdjęć) Pozdrowionka!!!

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

mogłeś przecież ich wówczas nie wziąć....
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Początki nałogu Awatar Propi
    Miasto
    Chodzież / Poznań

Domyślnie

A zdjęcia średnioformatowe, w kwadracie, gdzie można w naszej kochanej stolicy Wielkopolski wywołać? Wie ktoś? Mam parę kwadratowych zdjęć, ale nie chcę żeby mi je poprzycinali :/

Domyślnie

jestem zadowolona z uslug http://www.fotogajek.pl na Kramarskiej wrzucam zdjecia ftp'em i ide po gotowe
    natomiast http://www.fotoma.pl/ na Deptaku srednia moim zdaniem, ostatnio testowalam, biale tlo wyszlo mocno zarozowione...
    matka
    ((((()))))

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matka_Wariatka Zobacz posta
    jestem zadowolona z uslug http://www.fotogajek.pl na Kramarskiej wrzucam zdjecia ftp'em i ide po gotowe
    właśnie, bo zaparkować tam to niezły wyczyn....

a swoją drogą jakie są teraz u nich koszty za zdjęcia i za tę usługę ftp?
    pozdro.,
    m.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mxw Zobacz posta
    właśnie, bo zaparkować tam to niezły wyczyn....

a swoją drogą jakie są teraz u nich koszty za zdjęcia i za tę usługę ftp?
    z parkowaniem nie mam problemu, matka_niezmotoryzowana
    co do cen to zabij mnie, nie wiem, wywoluje tam, bo sa wg mnie najlepsi.
    nie patrze na cene.

usluga ftp gratis, piszesz maila, prosisz o dostep, precyzujesz co i jak w mailu i gotowe.
    matka
    ((((()))))

Uzależniony Awatar Wats0n
    Miasto
    Posen Bloody Posen

Domyślnie

Zawsze jest jeszcze http://www.labfoto.pl, foty wrzuca sie przez ftp lub http, wybiera lab, w ktorym sie odbierze i finito. Z tym ze wole zawsze isc osobiscie, aby za kazdym razem przypomniec ze nie chce zadnej korekty wg widzimisie labmana. Czasami miewaja fajne promocje na foty zamawiane wysylkowo, oplaca sie wtedy jakis wiekszy format.
    Tako rzecze Watson.
    There are no stupid questions, just stupid people.
    Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa

Początki nałogu Awatar tomaj_2
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Byłem niedawno u Foto Gajka...z buta, bo niedaleko pracuje Fotka na papierze Fuji Crystal Paper 10x15 kosztowała 1zł. Zrobiłem mały test...przygotowałem pod swoim monitorem fotki...i dałem do wywołania. Na 11 fotek tylko jedną mi skorygowali...Zresztą to był powód moich pytań odnośnie tzw. NNNN na fotce z tyłu.
    Ogólnie jestem zadowolony...ładne kolory...żywe zdjęcia...tylko ... złotówka za sztukę
    Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego +Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP
    Moje wypociny

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów