Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: [pawel] summer of music

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

podejrzewam, że Twoje personalne motywy zostały ukształtowane poprzez odwiedzanie w przeszłości bardzo dużej ilości stron zawierających kilkuminutowe intra, stron na których najtrudniej znaleźć to czego szukałeś.

będę trzymał się swojej wersji i bardzo mi przykro, że podanie ogólnego linka zniechęciło Ciebie. nie uważam, że musze znac "panka". wlaściwie nie chodziło o jego komentarz tylko o reakcję na oglądanie zdjęć -to co już mówiłem - "pstrykamy, oglądamy, kasujemy" Byle szybciej, byle więcej, byle łatwiej.

Skoro już tak analizujesz to całą akcje z zaproszeniem na stronę można przyrównać do sytuacji kiedy mówię, że zrobiłem fajne zdjęcia (zdjęcia z jakich jestem zadowolony ) po czym mój rozmówca mówi "prześlij mi 3 sztuki na maila, bo nie mam czasu na Twoje wypociny"
    wiesz bez obrazy, ale mam wrażenie że nie tędy droga i nie po to ten dział na forum.

Podsumowując każdy ma prawo oglądać strony w sposób jaki lubi najbardziej. prezentując swoje prace nie będę zabiegał o standardy McDonalda.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel Zobacz posta
    podejrzewam, że Twoje personalne motywy zostały ukształtowane poprzez odwiedzanie w przeszłości bardzo dużej ilości stron zawierających kilkuminutowe intra, stron na których najtrudniej znaleźć to czego szukałeś.
    Pudlo. Jak widze strone we fleszu to baaaardzo rzadko daje jej szanse na rozwiniecie intra. Jesli mi bardzo zalezy to uzywam 'skip intro' . Jak nie ma 'skip intro' to uzywam krzyzyka w prawym gronym rogu, niezaleznie od tego jak bardzo mi zalezy.

I jeszcze pytanko offtopiczne:
    "Wychodząc na koncert zabieram aparat fotograficzny."

Zawsze pozwalaja ci wniesc czy zawsze wybierasz takie koncerty na ktorych nie powinni robic problemu z wniesieniem?

Uprawnienia umieszczania postów