podejrzewam, że Twoje personalne motywy zostały ukształtowane poprzez odwiedzanie w przeszłości bardzo dużej ilości stron zawierających kilkuminutowe intra, stron na których najtrudniej znaleźć to czego szukałeś.
będę trzymał się swojej wersji i bardzo mi przykro, że podanie ogólnego linka zniechęciło Ciebie. nie uważam, że musze znac "panka". wlaściwie nie chodziło o jego komentarz tylko o reakcję na oglądanie zdjęć -to co już mówiłem - "pstrykamy, oglądamy, kasujemy" Byle szybciej, byle więcej, byle łatwiej.
Skoro już tak analizujesz to całą akcje z zaproszeniem na stronę można przyrównać do sytuacji kiedy mówię, że zrobiłem fajne zdjęcia (zdjęcia z jakich jestem zadowolony) po czym mój rozmówca mówi "prześlij mi 3 sztuki na maila, bo nie mam czasu na Twoje wypociny"
wiesz bez obrazy, ale mam wrażenie że nie tędy droga i nie po to ten dział na forum.
Podsumowując każdy ma prawo oglądać strony w sposób jaki lubi najbardziej. prezentując swoje prace nie będę zabiegał o standardy McDonalda.