P.S. Na forum i na google.pl nie znalazłem.. :wink:
P.S. Na forum i na google.pl nie znalazłem.. :wink:
350D + BG-E3 + KIT + CANON 70-200 F/2,8 L + Extender 2x II + SIGMA 17-70 + CANON 50/1,8 II + 580EX + RAYNOX + Helios 44M4 + MC Zenitar 16/2,8 + TK 2M + Valbon CX-540 + CANON POWERSHOT PRO 90 IS + TROCHE LAMP, TEŁ, Jakaś Bigma by się przydała.. CDN.
To słabo szukałeś
Nie stoffen lecz stofen.
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...kaj&lr=lang_pl
i pierwszy link:
https://ssl.allegro.pl/item113025258..._wysylka_.html
hmm..pewnie dlatego ze pisales przez "ff". wpisz stofen a najlepiej sto-fen. a tak w ogole to jest to po prostu nasadka rozpraszajaca (zmiekczajaca) swiatlo z lampy blyskowej.
pzdr
why waste your time looking for proof?
what if the answer is never the truth?
A nie prościej wpisać w google: Stefan?![]()
Dzięki, juz wiem, źle pisałem. Słuchajcie, a do czego przydaje się ten dyfuzor np. w studio??
350D + BG-E3 + KIT + CANON 70-200 F/2,8 L + Extender 2x II + SIGMA 17-70 + CANON 50/1,8 II + 580EX + RAYNOX + Helios 44M4 + MC Zenitar 16/2,8 + TK 2M + Valbon CX-540 + CANON POWERSHOT PRO 90 IS + TROCHE LAMP, TEŁ, Jakaś Bigma by się przydała.. CDN.
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
a w studio będziesz używał lampy na stopce?
W takim domowym ministudio mam dwie lampy błyskowe z parasolami, ale niestety nie chcą błyskać wtedy, gdy ja tego chce, więc używam 580-tki i odbijam od ściany.. Niestety nie moge wciąż uzyskac efektu jednej strony ciała oświetlonej, a drugiej zacienionej...