Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 21-09-2006 o 00:39
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ostatnio kupiłem EIII zawsze to nowsza karta, UII pewnie niedługo zniknie z rynku. Z tą szybkością bym tak nie przesadzał ale jeśli macie takie doświadczenie i potraficie mierzyć szybkość zwalniania buforu to jestem pod wrażeniem.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
jakie emocje? co ma mnie draznic? ze dla ciebie jest roznica a dla mnie nie ma?
- spoko nie drazni mnie to, pisz co chcesz ;-) tylko zeby bylo zgodnie z regulaminem
zrobilem jakies 12,5K rawow w ciagu 5 dni... co chwila bufor byl zapychany... no i z obu kart schodzilo tak samo moze sa jakies sekundowe roznice - natomiast ja tego nie wyczyulem, moze jestem nieczuly? ;-)... podobnie z przegladaniem zdjec na karcie - rowniez jest dla mnie tak samo... a co do konkretnej kart to wiadomo ze lepiej kupic EIII
Jac - kręciłeś film? ;-] A mówią, że lustrzankę się nie da <lol>
Co do wyboru karty - z tego co widzę, to dylemat co wybrać jest już nieaktualny :-) Ciężko znaleźć EII - wszedzie mają EIII. Znalezione EII są w cenie EIII - pewnie jakieś niedobitki![]()
kaen
wlasnie sie przymierzam do zakupu SanDisk EIII i czy mogoby mi ktos powiedziec, jak jest teraz z tymi SanDiskam jezeli chodzi o 'oryginalnosc'??
Bo swego czasu bylo mocno slychac o podrobach masowo wystepujacych na allegro.
Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
-aż się muszka zgra ze szczerbinką...
www.echoart.pl
To nie kupuj na allegro. Na www.cyfrowe.pl mają nawet w dobrej cenie. 2gb kosztuje u nich 160zł.Bo swego czasu bylo mocno slychac o podrobach masowo wystepujacych na allegro.
Ślubna
No i niestety N.
Brałem od nich 2Gb za 145zł Nic podejrzanego nie zauważyłem szczególnie jeśli chodzi o transfer.
O i ceny nieźle poleciały. :-)
Ostatnio edytowane przez LemonR ; 07-05-2007 o 20:29
Podpinając się do wątku; zauważyłem wczoraj(Ultra II), że jak potrząsnę kartą, to coś w środku lata. Zauważył ktoś coś takiego na swojej karcie?
6D + 35L + 85f/1.8 + 24-105L
Krótka piłka:
Posiadam kartę SanDiska 2gb extreme III
w kieszeni max 120zł i chę dokupic drugą kartę i teraz:
SANDISK EXTREME III 4GB
czy
SANDISK ULTRA II 8GB
co byście radzili ?
*t*a*k*p*o*p*r*o*s*t*u*