a to jak za darmo to fajni.![]()
mi sie wydaje ze za duzo kombinujesz... temat rozmowy toczy sie o spuscie, prawda? proste, jasne i klarowne... wiec nie bede pisal przy okazji o swoich rozwazaniach filozoficznych na temat wymiany body... biore za to pod uwage dzieki temu topicowi ze i mnei w koncu czeka kiedys problem z migawka...
reasumuja czasami poprostu mniej zlosliwych uwag, przejdz kolo czegos obojetnie jak cos Ciebie drazni... ja tak robie notorycznie na forum przechodze obojetnie zamiast nabijac sobie posty i wnosic dym do dyskusji...
pozdrawiam
Wojtek
u mnie chyba zaczyna siadać.. wczoraj jak fociłem Wiktory to mnie ... trafiał. nie wiem ile zrobiłem zdjęć, ale chyba nie więcej niż 10k. ile może kosztować wymiana spustu?
Same czesci ponizej 20zl (w przypadku 20D), ceny robocizny Ci nie podam, gdyz mi wymienili razem z migawka.
ja mam 30D i 17.000 obrazkow za soba (na oko). Ale pol-spust chyba pozegnal sie ze mna. Chwala canonowi za gwarancje (i darmowe czyszczenie matrycy)
30D + 50 mm 1.8 II + Sigma 18-50 3.5-5.6 DC + MC Peleng 3.5/8A + SpeedLite 580 IIEX + duuuuza doza fascynacji
Rebel Xt - 27kilo zdjec i brak oznak awaryjnosci.
airliners.net
50D + BG-E2 + 70D
+ 17-40 L USM + 50 f1.8 STM + 24-105 L IS USM + EF 100-400 L IS USM + Sigma 150-600 S + SpeedLite 430EX