Czy może ktoś zakupił nowy nr tego miesiecznika? Jest tam gratis ściereczka do optyki pod znakiem SONY. Chciałem się zapytać czy jest czegoś warta ta szmatka. Raczej nie kupuje tego pisma ale gdyby....
Czy może ktoś zakupił nowy nr tego miesiecznika? Jest tam gratis ściereczka do optyki pod znakiem SONY. Chciałem się zapytać czy jest czegoś warta ta szmatka. Raczej nie kupuje tego pisma ale gdyby....
Canon 40D | Sigma 18-50/f2.8 EX DC | C50 f1.8 | 430EX | Statyw | dużo chęci
Jeżeli chcesz kupić pismo dla samej szmatki to taniej będzie kupić szmatkę. Ona sama obleci, ale ostatnio kolega zachwalał mi pewien kolor szmatki Minolty. Ponoć akurat ten model był rewelacyjny! Ale warto pisemko kupić choćby dla zawartości. Zawsze się czegoś można dowiedzieć nowego![]()
FOTOINKWIZYTOR
IMHO szmatka jak szmatkatez gazety nie kupuje... Ale akurat kiedys na podróż kupiłam i ściereczka sie przyda do czyszczenia obiektywu. Sprawdza sie jak kazda sciereczka z mikrofibry.
no prosze do szmatki dodaja szmatke- tez mi promocja ;-)
Dwa lata temu takie szmatki rozdawali na stoisku Minolty za friko.
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
gdyby byla biala i z czerwonym paskiem to ok a tu jeszcze logo SONY![]()
![]()
logger, ktos ja mial na zlocie w Krakowie (chyba ripek) - mozesz zapytac o wrazenia ze scierania![]()
Polecam tę ściereczkę. Sam używam, jest bardzo dobrej jakości.
Ostatnio edytowane przez mmsza ; 20-09-2006 o 19:08
Zasadniczym pytaniem jest to, czy sciereczka Sony jest kompatybilna z optyka do Canona? A co jesli przestanie przepuszczac swiatlo (obiektyw, nie sciereczka) ?![]()
A może Sony obmyśliło jakiś podstęp hmm ...![]()