A na czym się teraz uczy i zdaje C?
Za moich czasów (i nie w Tychach) to o ile mnie pamięć nie myli to był star 200 czy 300 (w każdym razie bez wspomagania kierownicy)
Po takich lekcjach w maluchu można było jednym palcem kręcić![]()
A na czym się teraz uczy i zdaje C?
Za moich czasów (i nie w Tychach) to o ile mnie pamięć nie myli to był star 200 czy 300 (w każdym razie bez wspomagania kierownicy)
Po takich lekcjach w maluchu można było jednym palcem kręcić![]()
Ostatnio edytowane przez Zigi ; 06-06-2007 o 09:02
40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam
Dzisiaj mamy już 6.6 a kolega się nie chwali to pewnie oblał![]()
Albo jeszcze nie wytrzezwial![]()
Albo dalej zawraca na placu manewrowym ;-)
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Jestem jestemNiestety nie zdałem.... Dlaczego? Ponieważ na łuku zabrakło mi ... 10cm! Dokładnie to zaparkowałem o 10cm za daleko O_o ? Z grupy 11 osobowej oblali tak 6 kursantów. Nawet 2 zawodowych kierowców nie zdało.
A mówią, że dalej to z górki idzie
Aha i byłem w TVN 24![]()
Stary motyw. Jak uznają że swoje już w kasie zostawiłeś to zdasz nawet po najechaniu na pachołek, bo gość niby to przypadkiem spoglądać będzie w innym kierunku.
Wiesz Wylde, mam taką wywrotową teorię, abstrakcyjną trochę, myślę sobie mianowicie że może żeby zdać trzeba umieć. Na szczęście na prawo jazdy Giertych nie zrobi amnestii, więc póki wymagają od kategorii C troszkę więcej niż od B to mogę spać (w miarę) spokojnie.
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Wylde, jeżeli egzaminator nie złamał prawa, to widac wynik inny być nie mógł. Pamiętaj że kamera działa w dwie strony, jego też ktoś może posądzić o kumoterstwo i łapownictwo. Na Twoim miejscu bym się cieszył natomiast z innego faktu, wkrótce prawo jazdy kat. C to nie bedzie 30 h jazd, ale 230 hpomyśl ile kasy jesteś w przód
btw, wróce do pytania Zigiego, na czym zdawaliście ?
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.