Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: 70-300 APO DG Sigmy vs. 75-300 USM III Canona

Mieszany widok

michalmx3
    Guest

Domyślnie

no to pocieszające...
    Dziś rano robiłem krótki "test". Nie wytrzymałem i przez okno kilka fotek strzeliłem - jak dziecko
    A tak poza wszystkim byłem zaskoczony zawartością pudełka. Futerał (raczej mi się nie przyda) i osłonka przeciwsłoneczna (a to już miła niespodzianka, bo wcześniej o tym nie słyszałem).
    Ostatnio edytowane przez michalmx3 ; 21-09-2006 o 14:03

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michalmx3 Zobacz posta
    no to pocieszające...
    Dziś rano robiłem krótki "test". Nie wytrzymałem i przez okno kilka fotek strzeliłem - jak dziecko
    A tak poza wszystkim byłem zaskoczony zawartością pudełka. Futerał (raczej mi się nie przyda) i osłonka przeciwsłoneczna (a to już miła niespodzianka, bo wcześniej o tym nie słyszałem).
    osłona przeciwsloneczna ci sie nie przyda ?? to chyba żart? a i futeralik też powninienes zapełnic szkielkiem - nie bedzie sie kurzyć

michalmx3
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    osłona przeciwsloneczna ci sie nie przyda ?? to chyba żart? a i futeralik też powninienes zapełnic szkielkiem - nie bedzie sie kurzyć
    nie no...napisałem że futerał nie bardzo, ale osłona to miła niespodzianka. Myślę, że się przyda...na razie nie było kiedy czekam weekendu...

Co do "kolejności", to wybrałem 1szą. Była OK.

Uprawnienia umieszczania postów