Pokaż wyniki od 1 do 10 z 164

Wątek: [Alahari] - galeria na plfoto ;)

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar alahari
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jurek Plieth
    Trzecie technicznie przepada.
    Ale chyba tylko przez przepalenie? Wydaje mi się, że jest w nim coś dobrego, mimo tej jasnej plamy

Najlepsze pierwsze, ale znowu ta zbyt mała GO :-(
    Jurek - teraz się czepiasz Cała twarz wraz z noskiem jest ostra, ręce również, nieostrość zaczyna sie dalej na włosach - to nie jest bład i mnie to bardzo odpowiada Ale ok, rozumiem, ze Ty byś to inaczej widział - kamień ostry, cała modelka ostra. To już chyba kwestia indywidualnego podejścia Dzieki za odwiedziny, cieszę sie, że coś niecoś się podoba
    Canon G3 & Nikon D70

Pełne uzależnienie Awatar Jurek Plieth
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alahari
    Ale chyba tylko przez przepalenie? Wydaje mi się, że jest w nim coś dobrego, mimo tej jasnej plamy
    No ale to przepalenie je dyskwalifikuje.
    Modelka Ci uciekała, że nie miałaś czasu prawidłowo naświetlić? Nie, więc umówmy się, że skopałaś to zdjęcie technicznie i nie wymiguj mi się stwierdzeniami, że widzisz w tym zdjęciu coś dobrego
    Jurek - teraz się czepiasz
    Tylko zdjęć w stosunku do których (lub autorów) uważam, że warto! :-D
    Cała twarz wraz z noskiem jest ostra, ręce również, nieostrość zaczyna sie dalej na włosach - to nie jest bład i mnie to bardzo odpowiada
    Kiedy właśnie uważam, że w fotografii tego typu jest to błąd i dlatego nie możemy się dogadać.
    Ale znajdź sobie jakiś prawdziwy autorytet i spróbuj przedyskutować tą kwestię.
    Ostatnio edytowane przez Jurek Plieth ; 20-09-2005 o 13:54

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

No ale to przepalenie je dyskwalifikuje.
    Modelka Ci uciekała, że nie miałaś czasu prawidłowo naświetlić? Nie, więc umówmy się, że skopałaś to zdjęcie technicznie i nie wymiguj mi się stwierdzeniami, że widzisz w tym zdjęciu coś dobrego
    Skopane, ale twarz dobrze naswietlona

Tylko zdjęć w stosunku do których (lub autorów) uważam, że warto! :-D
    Dzieki, to miłe i budujące

Kiedy właśnie uważam, że w fotografii tego typu jest to błąd i dlatego nie możemy się dogadać.
    A co za tym przemawia, jakas zasada? Jak przy portrecie ma być rozłożona ostrość? Czy chodzi tylko o ten kamień czy o włosy też?
    Jeśli to jest bład to popełniony z premedytacją

Możemy nadal dyskutować, każdy ma prawo obrony swoich przekonań Ale zwykle, choć czasem walczę jak lew, przyjmuję do siebie argumenty innych osób i na spokojnie sobie analizuję
    Canon G3 & Nikon D70

Pełne uzależnienie Awatar Jurek Plieth
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Możemy nadal dyskutować, każdy ma prawo obrony swoich przekonań
    Jak to mówią nasi najbliżsi sojusznicy, obrazek wart więcej niż tysiąc słow. Popatrz sobie u Janko Muzykanta jak powinna wyglądać głębia ostrości przy studyjnych portretach.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jak to mówią nasi najbliżsi sojusznicy, obrazek wart więcej niż tysiąc słow. Popatrz sobie u Janko Muzykanta jak powinna wyglądać głębia ostrości przy studyjnych portretach.
    Czy Janko jest foto-autorytetem?
    Canon G3 & Nikon D70

Uprawnienia umieszczania postów