Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Wątek: Król Andrzej I.

Początki nałogu Awatar Przemoc
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    Avadra_K, same podróże służbowe to doprawdy niewinne i nieśmiałe dziewicze igraszki w porównaniu z wyuzdaną orgią grabieży, która zapewne ma już w najlepsze miejsce. Jedyne co mnie pociesza to fakt, że są to studziennie niedorozwinięte głupki, przez co nie będą w stanie wznieść się na takie wyżyny złodziejskiego kunsztu jak ich poprzednicy - wieloletni rutyniarze i mistrzowie.
    Uważaj król Andrzej I szybko się uczy.
    Pozdrawiam

PrzemoC

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemoc Zobacz posta
    Uważaj król Andrzej I szybko się uczy.
    Co do nauki - po jakiego diabła sie uczyć (w szkole) lepiej zostac politykiem, nawet nie specjalnie sie trzeba wysilać - IQ na poziomie 70 to wystarczający wynik.
    :-P Kłamać sie nie musisz bać, gdyz:
    po pierwsze robisz to bez przerwy (np. tanie państwo, ograniczenie urzędów i organizacji państwowych, wycofanie polskich wojsk z terenów wojennych, tanie książki, poprawa sytuacji w rolnictwie, itd, itp)
    po drugie, czego byś nie robił i ile byś nie nakradł zawsze się znajdzie ktoś kto na Ciebie zagłosuje

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    No nie wiem... takiego TKM'u jak teraz to chyba nie bylo jeszcze nigdy, SLD czy s.p. AWS sie chowa
    Jakoś nie widzę takiej różnicy.Ludzi wywalają, ale ci ludzie też byli wsadzeni na stanowiska na zasadzie TKM, więc samo w sobie to nie jest złe. Pomimo że regularnie przeglądam Wyborczą, która w dzikim szale szuka materiałów kompromitujących rząd, to nie znalazłem sensownych afer. A to jeden chodnik wyremontował a to inny szczegół. Nikt nie sprzedaje milionów ton benzyny po znajomości, nie kupuje banków itd.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Jakoś nie widzę takiej różnicy.Ludzi wywalają, ale ci ludzie też byli wsadzeni na stanowiska na zasadzie TKM, więc samo w sobie to nie jest złe. Pomimo że regularnie przeglądam Wyborczą, która w dzikim szale szuka materiałów kompromitujących rząd, to nie znalazłem sensownych afer. A to jeden chodnik wyremontował a to inny szczegół. Nikt nie sprzedaje milionów ton benzyny po znajomości, nie kupuje banków itd.
    Tomasz - co do kupowania banków byłbym b. ostrozny w opiniach:-P W w iększość dziwnych afer i upadków banków w polsce mocno zaangażowani są ludzie właśnie z prawej strony sceny

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

A od kiedy PiS czy LPR to prawa strona sceny? To przecież klasyczne lewicująco-faszyzujące centrum.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    A od kiedy PiS czy LPR to prawa strona sceny? To przecież klasyczne lewicująco-faszyzujące centrum.
    Uczciwi są po każdej stronie, złodzieje również. Mnie się wydaje, że 90% polskich polityków nie ma żadnych poglądów, nie wyznają konkretnych ideii. Jedynym celem jest władza, kasa i lenistwo.
    Proponuję przejżeć życiorysy posłów, wielu z nich nigdy, nigdzie uczciwe nie pracowało. Byli działaczami (cokolwiek to znaczy) młodzieżowymi, społecznymi, sportowymi. Oni muszą tam siedzieć i zajmować się głupotami bo nic innego nie potrafią robić.
    Ogólnie wstyd i żenada, buraki latają helikopterami, potrafią jeździć dwoma limuzynami jednocześnie, a k...wa absolwenci uczelni zasuwają na zmywakach w Irlandi.
    Pozdrawiam

PrzemoC

Uzależniony Awatar Silent Planet
    Miasto
    Poznań / tu nie ma plenerów CB

Domyślnie

Pocieszam się tym, że w Polakach jednak dobra krew płynie, co gotować się potrafi - i dano tego przykład już wielokrotnie w przeszłości.
    Gdy czara się przeleje to ludzie wyjdą na ulicę i skończy się dzień dziecka.
    Ja tam chętnie pójdę "glanować maski", pierwszy szereg będę....
    EOS is SILENCE
    "Enjoy the silence."
    ---
    Wróciłem...!
    analog & digital / black & white / calm & easy...

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Silent Planet Zobacz posta
    Pocieszam się tym, że w Polakach jednak dobra krew płynie, co gotować się potrafi - i dano tego przykład już wielokrotnie w przeszłości.
    A ja z tego piękny fotoreportaż zrobię, kumpel napisze ze dwa słowa i dostaniemy Pulizzera

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Silent Planet Zobacz posta
    Węgrzy już poszli glanować, może to doprowadzi do zmian w postsowieckiej mentalności narodu i zmusi polityków do szacunku dla wyborców. My się też tego doczekamy, ktoś musi tylko premiera nagrać.
    Pozdrawiam

PrzemoC

Uzależniony Awatar Zigi
    Miasto
    niedaleko Częstochowy

Domyślnie

Przypomina mi się historia jednego przedsiębiorcy, który nie miał na wypłaty dla ludzi pracujących w swoim zakładzie przez dwa miesiące bo kupił sobie nowego mercedesa.
    Dla mnie to jeśli będą mieli dobre wyniki i wyciągną kraj z dołka to proszę niech i helikopterami latają i im limuzyny podstawiają. Tyle że przy dzisiejszych standardach typowego polskiego polityka to tak samo prawdopodobne, jak to że w swoim życiu stanę na księżycu.
    Tanie państwo - to dobry slogan - wręcz idealna kiełbasa wyborcza i nic więcej - sama kancelaria prezydenta zatrudnia o 50 osób więcej niż za poprzednika.
    Pewnie zauważyliście, że z każdą zmianą rządzących robi się coraz ciekawiej. Coraz ciekawsi ludzie. Ot z wyborów na wybory władze nam idiocieją i robią się coraz "cwańsze".
    Ostatnio edytowane przez Zigi ; 20-09-2006 o 09:12
    40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
    Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów