Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 7891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 104

Wątek: Masters of wedding photography

Bywalec
    Miasto
    U.K.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MateuszZ. Zobacz posta
    tak BTW, ja ze swojego ślubu chciałbym mieć taką książeczkę jaką prezentował Yevrant na filmie
    W polsce tez sie robi takie rzeczy, wystarczy poszukac w sieci chocby.
    Canon DSLR i "L"ki

Początki nałogu
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kreon Zobacz posta
    W polsce tez sie robi takie rzeczy, wystarczy poszukac w sieci chocby.
    Wiem, ale nie chodzi mi o samą książeczkę jako formę, ale o to co w niej jest, i jak jest zaprojektowana.

Bywalec
    Miasto
    U.K.

Domyślnie

Ksiazke mozesz sobie sam zaprojektowac (np. www.lulu.com), wiem, ze w polsce tez mozna to zrobic (byl przynajmniej jeden watek na forum o tym z podanym adresem url). Natomiast co do niej za zdjecia wsadzisz, no to wsadzasz sam
    Canon DSLR i "L"ki

Bywalec
    Miasto
    3City

Domyślnie

Hmmm gdzie mozna ten film znalesc? na torrentach nie ma seedow a kupic mozna w polsce gdzies?? by the way jak dlugie one sa?

Początki nałogu Awatar Propi
    Miasto
    Chodzież / Poznań

Domyślnie

Każdy segment to ok. 20 minut, w drugiej części czasem 27-28.
    Z tego co wiem, w Polsce tego nie ma. Na zachodzie takie DVD krążą po 100 funtów bodaj (mogę się mylić, ale ceny są iście astronomiczne), więc chyba mały nakład się ukazał.

Początki nałogu
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Zgadza się, poza tym śmiem napomknąć, że para właśnie tego od niego wymaga! Za takie podejscie do fotografii ślubnej baaardzo słono płaci.
    Za - przepraszam za wyrażenie - o******* w trakcie sesji?
    Za sado-maso też się słono płaci i są chętni. Ale ja pisałem tylko i wyłączne ze swojego punktu widzenia, latex i pejcze mi nie pasią. Nie podoba mi się jakiś styl fotografowania - to piszę, że mi się nie podoba. I chciałem delikatnie zauważyć, że nie równam z glebą tych, którym takie podejście do fotografowania nie przeszkadza. Mi przeszkadza, więc wybrałbym po prostu innego, spokojniejszego fotografa. Bo to wcale nie znaczy, że miałbym w rezultacie kiepskie i sztampowe monidła.

tak BTW, ja ze swojego ślubu chciałbym mieć taką książeczkę jaką prezentował Yevrant na filmie
    U nas też już podobno można.

Początki nałogu
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jester Zobacz posta
    Za - przepraszam za wyrażenie - o******* w trakcie sesji?
    Za sado-maso też się słono płaci i są chętni. Ale ja pisałem tylko i wyłączne ze swojego punktu widzenia, latex i pejcze mi nie pasią. Nie podoba mi się jakiś styl fotografowania - to piszę, że mi się nie podoba. I chciałem delikatnie zauważyć, że nie równam z glebą tych, którym takie podejście do fotografowania nie przeszkadza. Mi przeszkadza, więc wybrałbym po prostu innego, spokojniejszego fotografa. Bo to wcale nie znaczy, że miałbym w rezultacie kiepskie i sztampowe monidła.

U nas też już podobno można.
    Przecież już pisałem, NIE CHODZI MI O SAMą KSIążKę JAK TAKą, ALE O TO JAK JEST PRZYGOTOWANA, ZAPROJEKTOWANA I CO JEST W śRODKU

Bywalec
    Miasto
    U.K.

Domyślnie

MateuszZ. Nie przejmuj sie, on naprawde nie rozumie slowa pisanego
    Canon DSLR i "L"ki

Dopiero zaczyna Awatar Kokoon
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Ciagne to z ciekawosci - rano bedzie .
    "Focusing less on your gear and more on what you’re shooting is a great way to develop your eye." Mark Thiessen

Początki nałogu
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Przecież już pisałem, NIE CHODZI MI O SAMą KSIążKę JAK TAKą, ALE O TO JAK JEST PRZYGOTOWANA, ZAPROJEKTOWANA I CO JEST W śRODKU
    Nie krzycz proszę. Ja mam problemy z czytaniem, nie ze słuchem.

Piękne zdjęcia zrobi Ci kolega Kreon a gotowe szablony sobie kupisz i sam złożysz, dokładnie tak, jak robi to Yervant (skoro tak go cenisz to przynajmniej nie przekręcaj nazwiska). Założę się, że on też sam ich nie projektował, tylko wkładał zdjęcia w gotowce. Ułożenie 21 zdjęć w trzech równych rządkach nie wymaga specjalnego talentu - dasz radę

J

Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 7891011 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów