Pokaż wyniki od 1 do 10 z 104

Wątek: Masters of wedding photography

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Kalina
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Myszoor Zobacz posta
    zagladnąłeś pod te linki ?? PayPal ONLY
    A co za problem zalozyc konto na PAYPALU?
    Kwestia kilku minut.

Ale jesli nikomu sie nie chce, to spoko, moge uzyc swojego
    Pkt 8 regulaminu forum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kalina Zobacz posta
    A co za problem zalozyc konto na PAYPALU?
    Kwestia kilku minut.
    wiem bo mam takie, tyle ze okazało się że nie mogę go zasilać z konta walutowego a wyłacznie z karty i to jakiejś tam specyficcznej. A że kart żadnych nie posiadam .... to sobie leży konto odłogiem.

Cytat Zamieszczone przez Kalina Zobacz posta
    Ale jesli nikomu sie nie chce, to spoko, moge uzyc swojego:)
    to nie lenistwo, odpisz na PW na jakie konto wysłać wpłatę swoją i reszty zainteresowanych (zajmę się tym). Jesteś w stanie ruszyć ten temat ? A w ogóle odezwij się na Priv. Mam pewną propozycję w sprawie tej akcji.

Cytat Zamieszczone przez javion Zobacz posta
    no chyba zartujesz wybierasz karte visa np. i poland i juz a paypal jest opcjonalnie - takie woły te litery a wy nic nie czytacie..... jest paypal lub i wybierasz karte i kraj nr karty adress itd...........................:evil:
    No fakt nie wiem czemu mi się wtedy ten PayPal przyplątał :( Przepraszam.
    Ale nie zmienia to faktu, że nie mam żadnego "plastika" :D
    Ostatnio edytowane przez Myszoor ; 04-10-2006 o 08:20
    (korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
    => www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny

Zablokowany Awatar javion

Domyślnie

pastiki mam dwa w mbanku i w millenium - jeżeli zainteresowani dojdą do porozumienia to mogę kupić , a co do praw autorskich tak na prawdę to mnie to wali kto bedzie mial oryginał ja mogę sobie zgrać i tak mi nikt nie udowodni ze sobie zgrałem i odsprzedac wam orginał o pomniejszoną moja kwote skladki i się wtedy mordujcie z prawami autorskimi , zresztą przeszukuje torrenty i jak sie pojawi to tez zdownloaduje i dam znac.......

Początki nałogu
    Miasto
    Anaberg

Domyślnie

.... a co do praw autorskich tak na prawdę to mnie to wali kto bedzie mial oryginał ja mogę sobie zgrać i tak mi nikt nie udowodni ze sobie zgrałem i odsprzedac wam orginał o pomniejszoną moja kwote skladki i się wtedy mordujcie z prawami autorskimi , zresztą przeszukuje torrenty i jak sie pojawi to tez zdownloaduje i dam znac.......
    Przynajmniej byś tego nie pisał tak oficjalnie. :-?

30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580

Domyślnie

liquidsound, oszołom, Venio, javion, ripek - proszę o kontakt _eMail'owy_

Piotrek

Początki nałogu
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

zresztą przeszukuje torrenty i jak sie pojawi to tez zdownloaduje i dam znac.......
    Oba filmy są na torrentach, druga część nawet w postaci pełnego 4-gigowego DVD.

J

Początki nałogu
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

Dla mnie po oglądnięciu filmiku, Yervant jest moim guru. Może używa za dużo PSa, ale naprawdę, jest go pełno, raz a górze, raz a dole, z boku, nagle pod sukienką panny młodej genialne kadry, takie podejście mi się bardzo podoba.
    Zresztą sam mówi, że nie lubi tradycyjnego podejścia do foto ślubnego bo jest nudne jak fiks L)
    A widzieliście na tym filmiku jakie super książko-albumy robi ?? masakra!!
    A tak BTW, albumy składa w PSie, ma gotowce, tylko podmienia foty

Jak pracuje, ano tak http://www.youtube.com/watch?v=taM9AF_cNeY
    Uprawia jak sam mówi, glamour ślubny

Początki nałogu
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MateuszZ. Zobacz posta
    Dla mnie po oglądnięciu filmiku, Yervant jest moim guru. Może używa za dużo PSa, ale naprawdę, jest go pełno, raz a górze, raz a dole, z boku, nagle pod sukienką panny młodej genialne kadry, takie podejście mi się bardzo podoba.
    Jedno jest pewne: z własnego ślubu takiego fotografa wypieprzyłbym na zbity pysk po trzech minutach.

J

Imer
    Guest

Domyślnie

Z tymi torrentami to się poddaję i chyba nici z oglądania Chyba, że masz jeszcze pliki z torrentami i możesz na priva podesłać...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Wymiana informacji na temat nielegalnego pochodzenia plikow zajmijcie sie lepiej na priv.

Uprawnienia umieszczania postów