Pokaż wyniki od 1 do 10 z 104

Wątek: Masters of wedding photography

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Myszoor Zobacz posta
    W czasie dyskusji o płytach CD na jakiejś grupie muzycznej wyszło na to, że nie dość że można zrobić kopię tejże na własny użytek, to w myśl "dozwolonego użytku" mogę swojemu koledze tę kopię pożyczyć i jest to zgodne z prawem. A tu nawet pożyczania kopii filmu by nie było, tylko oryginał by krążył
    Przeciez nie mówię że to nielegalne , tymbardziej że w tym przypadku nie chodzi o rozpowszechnianie kopii , tylko wspolwłaścicielstwo

Jednak ze względów bezpieczeństwa ( mogą pojawić się rysy , zadrapania itd nie mówiąc o zaginionych przesyłkach ), więc na Waszym miejscu w pierwszej kolejności po zakupie zrobiłbym kopie a oryginał schował w sejfie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz1972 Zobacz posta
    Przeciez nie mówię że to nielegalne , tymbardziej że w tym przypadku nie chodzi o rozpowszechnianie kopii , tylko wspolwłaścicielstwo :):):)
    Takie odniosłem wrażenie, jak widac błędne :)

Cytat Zamieszczone przez Tomasz1972 Zobacz posta
    Jednak ze względów bezpieczeństwa ( mogą pojawić się rysy , zadrapania itd nie mówiąc o zaginionych przesyłkach ), więc na Waszym miejscu w pierwszej kolejności po zakupie zrobiłbym kopie a oryginał schował w sejfie :):):)
    to już pozostało by w gestii osoby która zebrała by wpłaty (jak już pisałem: nie mam karty kredytowej i PayPal'a - więc nie mogę)
    (korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
    => www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny

Uprawnienia umieszczania postów