Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 41 to 50 of 104

Thread: Masters of wedding photography

Quote Originally Posted by javion View Post
    i co z tą paczką dvd czy cos wiadomo w temacie?????
    Osoba z "zaprzyjaźnionego" forum - która miała otrzymac DVD będące przedmiotem naszego zainteresowania ostatecznie ich nie dostanie. Sprawa jest teraz w innych rękach i pozostaje czekać na efekt tych wysiłków.

Jeżeli masz konto na PayPalu'u to może sam pomożesz?
    (korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
    => www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny

Zablokowany javion's Avatar

nie mam....
    poczekamy jeszcze chwile bo nie mam tyle gorowki - no chyba ze walimy sklade na moje konto w mbanku i wtedy zaplace karta do platnosci w internecie - dziala to tak samo jak kupno kredytowa którą też posiadam....

nie mam....
    poczekamy jeszcze chwile bo nie mam tyle gorowki - no chyba ze walimy sklade na moje konto w mbanku i wtedy zaplace karta do platnosci w internecie - dziala to tak samo jak kupno kredytowa którą też posiadam....8-)
    zagladnąłeś pod te linki ?? PayPal ONLY :(
    (korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
    => www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny

Początki nałogu Kalina's Avatar

Quote Originally Posted by Myszoor View Post
    zagladnąłeś pod te linki ?? PayPal ONLY
    A co za problem zalozyc konto na PAYPALU?
    Kwestia kilku minut.

Ale jesli nikomu sie nie chce, to spoko, moge uzyc swojego
    Pkt 8 regulaminu forum

Quote Originally Posted by Myszoor View Post
    zagladnąłeś pod te linki ?? PayPal ONLY
    no chyba zartujesz wybierasz karte visa np. i poland i juz a paypal jest opcjonalnie - takie woły te litery a wy nic nie czytacie..... jest paypal lub i wybierasz karte i kraj nr karty adress itd...........................

Początki nałogu

Ściepa na płytę! Dobre sobie!
    A w obronie swoich praw autorskich to byście rozszarpali.
    Wstyd!

30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580

Quote Originally Posted by Kalina View Post
    A co za problem zalozyc konto na PAYPALU?
    Kwestia kilku minut.
    wiem bo mam takie, tyle ze okazało się że nie mogę go zasilać z konta walutowego a wyłacznie z karty i to jakiejś tam specyficcznej. A że kart żadnych nie posiadam .... to sobie leży konto odłogiem.

Quote Originally Posted by Kalina View Post
    Ale jesli nikomu sie nie chce, to spoko, moge uzyc swojego:)
    to nie lenistwo, odpisz na PW na jakie konto wysłać wpłatę swoją i reszty zainteresowanych (zajmę się tym). Jesteś w stanie ruszyć ten temat ? A w ogóle odezwij się na Priv. Mam pewną propozycję w sprawie tej akcji.

no chyba zartujesz wybierasz karte visa np. i poland i juz a paypal jest opcjonalnie - takie woły te litery a wy nic nie czytacie..... jest paypal lub i wybierasz karte i kraj nr karty adress itd...........................:evil:
    No fakt nie wiem czemu mi się wtedy ten PayPal przyplątał :( Przepraszam.
    Ale nie zmienia to faktu, że nie mam żadnego "plastika" :D
    Last edited by Myszoor; 04-10-2006 at 08:20 AM.

pastiki mam dwa w mbanku i w millenium - jeżeli zainteresowani dojdą do porozumienia to mogę kupić , a co do praw autorskich tak na prawdę to mnie to wali kto bedzie mial oryginał ja mogę sobie zgrać i tak mi nikt nie udowodni ze sobie zgrałem i odsprzedac wam orginał o pomniejszoną moja kwote skladki i się wtedy mordujcie z prawami autorskimi , zresztą przeszukuje torrenty i jak sie pojawi to tez zdownloaduje i dam znac.......

Początki nałogu

.... a co do praw autorskich tak na prawdę to mnie to wali kto bedzie mial oryginał ja mogę sobie zgrać i tak mi nikt nie udowodni ze sobie zgrałem i odsprzedac wam orginał o pomniejszoną moja kwote skladki i się wtedy mordujcie z prawami autorskimi , zresztą przeszukuje torrenty i jak sie pojawi to tez zdownloaduje i dam znac.......
    Przynajmniej byś tego nie pisał tak oficjalnie. :-?

30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580

liquidsound, oszołom, Venio, javion, ripek - proszę o kontakt _eMail'owy_

Piotrek

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast