hehe, teraz się zorientowałem, że na zdjęciu nr 9 od westu widać jak chłopaki kusili los - toż w tle widać mój ulubiony konsulat GB, a na tym rogu mnie spisywali rok temu![]()
hehe, teraz się zorientowałem, że na zdjęciu nr 9 od westu widać jak chłopaki kusili los - toż w tle widać mój ulubiony konsulat GB, a na tym rogu mnie spisywali rok temu![]()
Tam jest konsulat??na rogu Anny?? To teraz wiem czemu dwoch kraweznikow tak sie przygladalo co robimy
![]()
1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II
Haha no to nieźle![]()
liquidsound - wyslij mi na maila [ wojtek.koszyk@gmail.com ] to zdjecie do avatara![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
ja obrobiłem na szybko - wywołane w rse bez kadrowania
pliki wrzuciłem do takiej smiesznej galeryjki (tak sie wymieniamy zdjęciami ze znajomym, co gwarantuje niezapchanie emaila 8) )
z tej ilości jest pare które mi sie podobają![]()
![]()
http://www.pastooh.host.sk/krakow_CB/index.html
tylko prosze łagodnie po głowie(niestety trzeba zamykać upierdliwą reklamę za pomocą krzyżyka...
)
jak przerzuce wreszcie na polski serwer to nie bedzie reklamy i lepiej smigac bedzie bo netia
btw: zlot mi sie bardzo podobał, sporo sympatycznych ludków; ponadto odbyło się zaawansowane macanie swoich luf![]()
i orgia na (prze)błyski w jakimś ceglanym lochu...
na następny tez się pisze - proponuje północny-wschód :. lub Poznań :-D
pzdr
pst
Ostatnio edytowane przez pst ; 17-09-2006 o 20:48
Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!![]()
sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana![]()
dwa lata z lustrem, a update'u brak...
ok, druga porcja forumowiczów na moich zdjęciach - tym razem ci, którzy byli na koncercie w N.Hucie.
Tomek nie odrywał aparatu od oczu
Nastier i Metus przy pracy - to był atak CB
Ciemne sprawki..
Nastier
A fotki z samego koncertu będą niebawem w mojej galerii - było fajnie
Tutaj wszystkie fotki forumowo- zlotowe
:-P No my z "Młodym" też dotarliśmy do domu, ale na zdjęcie pewnie trzeba jeszcze ciut poczekać:wink: Teraz - kompanie, siusianie i spanie o 8.00 idziemy do szkoły, a wrażeń było co niemaira.
![]()
CZACHA jesteś Guru od gier PC :-P :-P
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow