taaa
ehhoby oby ale coś tego nie widzę
![]()
taaa
ehhoby oby ale coś tego nie widzę
![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
"Cienko" widzę tą obniżkę :-( - ale kto wie?
Cuda się zdarzają![]()
M@riusz
Canon EOS 30D | Canon EOS 7D | Tokina 11-16 AT-X 116 Pro DX f/2.8 | Tamron 17-35 SP AF Di LD IF f/2.8-4 | Tamron 28-75 SP AF XR Di LD IF f/2.8 | Tamron 70-200 f/2.8 Di LD Macro | Canon EF 50 f/1.8 | Speedlite 430 EX | Velbon Sherpa 600R | Velbon RUP 4 | Naneu Pro C300
Może jak Fuji wypuści sensowne S5 to 5D stanieje? Oby.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Eee.. o tych obnizkach juz ktos kiedys pisal na forum.. i jak narazie nic sie nie dzialo.
czekalem na ponoc spora obnizke, mocno reklomowana na tym forum (chodzi o 5d) to bylo gdzies kolo lutego. w koncu kupilem, a szkoda bo moglem czekac do tej pory![]()
Przecież ceny za 5D sporo spadły w krótkim czasie.
Chciałem go kupić w lipcu i średnia Allegrowa wynosiła wtedy 9,5k.
Kupiłem go teraz za 8,5k.
Jeśli ktoś czeka na obizkę rzędu 50% to niech czeka dalej ;-)
Dokładnie Tak. Przecież jeszcze niedawno na allegro były po ponad 10kzł. W tej chwili w sklepie można kupić poniżej 10 tyś. Oby Canon coś wypuścił ciekawego na Photokinie to dalej stanieje. No albo trzeba będzie czekać do PMA
. Nawet jak wypuszczą nowego DS-a to to powinno mieć wpływ na obniżkę wszystkich FF-ów.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
ok, ale cena spadla przez wakacje. a byli tu tacy co ja zapowiadali w lutym, ze bedzie na dniach obnizka.
Dziś kupiłem Canon 28-135 IS za 1700 PLN (z upustem) i Pani powiedziała że to już ostatnia sztuka za taką cene. Gdy dodałem iż obiło mi się o obniżce pani powiedziała że owszem body może i potanieją ale optyka i akcesoria raczej nie a wręcz przeciwnie. Mają , ups miełi tam lampę Seepdlite 430EX za 910 PLN i już następna parttia nie będzie tanisza niż 970 PLN. A gdybym wyżej wspomniany obiektyw kupił już z następnej parti to po upuście zapłaciłbym ponad 1800 PLN.
kazper