Byłem tam raz jakoś w grudniu, kupowałem jakieś popierdółki + chciałem kupić torbę foto.....mi się z nimi dobrze gadało, powymienialiśmy sporo zdań na temat torby której poszukuję, jeden z pracowników (chyba właściciel) nakierował mnie na pewną czeską firmę produkująca jakby kopie loweproFomei się zwie i nie powiem sugestia była całkiem trafna ponieważ torbę zakupiłem i jestem z niej zadowolony a rubinów w kieszeni trochę zostało
Jeśli chodzi o macanie i focenie szkłami to doskonale ich rozumiem i zresztą sam im to powiedziałem, ze jest mnóstwo osób z ulicy którzy chcą wpaść się czymś pobawić zobaczyć itp, ale kiedy trafia się poważny klient po takim macaniu można stać się bordowym bo naglę się okazuję że ktoś nie zauważenie o coś przytarł a że szkiełko złapało syfy pod przednią soczewkę.....trzeba zrozumieć takie postępowanie bo jeśli patrzeć na to z innej strony chłopacy chcą dobrze.
Jeśli zaś chodzi i C.pl to niestety prawda, bardzo trudno jest zamówić, oryg. osłony PP, dekielki na szkiełko czy body.....zresztą sklepy też mają coraz większy problem z dostępnością takiego towaru.
PZdr.