Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 62

Wątek: Foto-Master Wrocław Odrzańska

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez caveman Zobacz posta
    W końcu kupiłem lecz na koniec zastrzelili mnie totalnie: przy płaceniu kartą do doliczamy 2% ceny (myślałem że umrę)
    A to się do inspekcji handlowej nadaje. Cena prezentowana powinna być ceną finalną, bez żadnych ukrytych marż. A gdy przy płatności kartą doliczają marże to znaczy że chcą byś ty za nich prowizję od używania terminala kartowego płacił. Ja takim sklepom mówię "do widzenia" ale gdybym był mocno złośliwy to bym zasugerował kierownictwu sklepu w rozmowie że tego typu ukryte marże są chętnie sprawdzane przez inspektorów PIH .

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez caveman Zobacz posta
    Wrocław miastem życzliwych ludzi - buahahahahahaha
    Brak konkurencji robi swoje niestety

Bywalec
    Miasto
    wrocław / łódź

Domyślnie

trochę tam już u nich kasy zostawiłem. To są trochę goście którzy różnie podchodzą do różnych klientów niestety. Nie miałem tam jednak żadnych problemów żeby coś podpiąć, pomacać itp. Jak pożyczałem od nich szkła, zgadzali się wziąć w zastaw sprzęt mniej wartościowy, nie było też problemu żeby wyjść przed sklep i przestrzelić swoim body kilka fot obiektywem do hasselblada za 6kpln.
    jest tylko jeden ból... mają koszmarnie drogie filmy, a jak jest ciśnienie i są poterzebne na zaraz, to trzeba wybulić.
    Ostatnio edytowane przez jdw ; 03-12-2007 o 16:13

Dopiero zaczyna Awatar daddylonglegs
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Polecam sklep nikona w Magnilia Park, można zamocować wszystko, pomacać - byle na terenie sklepu.
    Szkoda, że ceny mają takie duże

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

to nie jest sklep nikona, tylko abfoto przeniesione z ul. widok. fakt, ze ten oddzial wroclawski jest bardziej pod szyldem nikona niz canona. ceny na niektore produkty maja spoko
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez merger Zobacz posta
    ...fakt, ze ten oddzial wroclawski jest bardziej pod szyldem nikona niz canona. ceny na niektore produkty maja spoko
    To nie o szyld chodzi tylko o zachowanie Canon Polska względem ABFoto, po reorganizacji, sprowadzające się do totalnej olewki. Sprzedawca z Dubois mówił mi ostatnio że nie dostał jeszcze akcesoriów, które zamówił na początku roku, Canon Polska przestał dostarczać nawet rzeczy tak podstawowe jak dekielki 58mm.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Bywalec Awatar jar14
    Miasto
    Domanowice-Wrocław

Domyślnie

ja też miałem różne sytuacje na odrzanskiej raz było spoko pogadali dali przymierzyc a raz powietrze nie ma cie. ale i tak u nich wymieniłem swoją kochaną eos 30 na g5 jakieś 3 lata temu bo chcieli wziąśc mój sprzęt cho obsługa mogłaby byc milsza

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Nie ma niestety zbyt wielkiego wyboru jeżeli chodzi o sklepy ze sprzetem foto we Wrocławiu. Pewnie dlatego jest jak jest. Jeżęli chodzi o No1 na odzrzańskiej, mi pozwolili popstykać tamronem 28-75 swego czasu ale zrezygnowałem ze względu na cenę. Nawet wyszedłem na ulicę w asyście młoszego pana w celu wykonania zdjęć testowych. Zdaje mi się żę ten młodszy jest teraz w arkadach. Tak czy siak na sprzet uważać muszą. W zeszłym roku na targach w Łodzi na stoisku sigmy mieli sporo sprzętu i można było sobie przymierzać i pofocić ale wiem żę dwie sztuki im ukradli. Tam było jednak sporo oglądających.

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Byłem tam raz jakoś w grudniu, kupowałem jakieś popierdółki + chciałem kupić torbę foto.....mi się z nimi dobrze gadało, powymienialiśmy sporo zdań na temat torby której poszukuję, jeden z pracowników (chyba właściciel) nakierował mnie na pewną czeską firmę produkująca jakby kopie lowepro Fomei się zwie i nie powiem sugestia była całkiem trafna ponieważ torbę zakupiłem i jestem z niej zadowolony a rubinów w kieszeni trochę zostało

Jeśli chodzi o macanie i focenie szkłami to doskonale ich rozumiem i zresztą sam im to powiedziałem, ze jest mnóstwo osób z ulicy którzy chcą wpaść się czymś pobawić zobaczyć itp, ale kiedy trafia się poważny klient po takim macaniu można stać się bordowym bo naglę się okazuję że ktoś nie zauważenie o coś przytarł a że szkiełko złapało syfy pod przednią soczewkę.....trzeba zrozumieć takie postępowanie bo jeśli patrzeć na to z innej strony chłopacy chcą dobrze.

Jeśli zaś chodzi i C.pl to niestety prawda, bardzo trudno jest zamówić, oryg. osłony PP, dekielki na szkiełko czy body.....zresztą sklepy też mają coraz większy problem z dostępnością takiego towaru.

PZdr.

Coś już napisał Awatar KrzysiekRally
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Ja dziś spontanicznie wybrałem sie na miasto i przechodziłem zupełnie przypadkiem koło No.1 Foto(fotomaster) wpadłem pooglądać i wyszło tak, że kupiłem sobie statywik Velbon Sherpa 450 R
    I nawet bez poruszania tematu dostałem 20 zł do kieszeni :wink:

:cool:
    www.image-sport.net moja www
    www.imagesport.digart.pl prace
    www.facebook.com/imagesportnet
    7D,400D/17-50 f2.8/70-200 f4L/50 f1.8II/580EXII/Tamrac Expedition7

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów