Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 62

Wątek: Foto-Master Wrocław Odrzańska

Uzależniony

Domyślnie

Wiem, zo mozna taniej. Ale fakt, ze siedzialem u nich ze 2 godziny.

Uzależniony
    Miasto
    Namysłów/Wrocław

Domyślnie

Ostatnio kupowałem w Arkadach Tokine 12-24. Jako że była to już 2 tokina kupiona w tym sklepie dostałem mały rabacik.

IMO bardzo mili panowie Można miło porozmawiać, jednak wydaje mi się ze jeden pan jest z obozu żółtych

PS. Zawsze byłem z torbą foto

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Wiecie może czy plecaki także respektują, bo w niedługim czasie zamierzam się tam wybrać i zastanawiam się czy wystarczy plecak, czy muszę wejść trzymając w lewej dłoni 17-40 f4 L a w prawej 70-200 f4 L czy może do tego powinienem sobie jeszcze body powiesić na szyi ??
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Coś już napisał
    Miasto
    Oleśnica/Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mattnick Zobacz posta
    Wiecie może czy plecaki także respektują, bo w niedługim czasie zamierzam się tam wybrać i zastanawiam się czy wystarczy plecak, czy muszę wejść trzymając w lewej dłoni 17-40 f4 L a w prawej 70-200 f4 L czy może do tego powinienem sobie jeszcze body powiesić na szyi ??
    plecak chyba styknie
    na odrzańskiej z plecakiem - obsługa profi
    bez- olewka

ech....dziwna jeat ta kraj
    trzydziecha na karku +kicior+budżetowa stałka+ lampki softy i parasolki

Uzależniony

Domyślnie

Prawda jest taka, ze sklep z Odrzanskiej nie ma realnej konkurencji (mam na mysli fizycznie sklep, w ktorym szprzet jest na polce do pomacania i kupienia od zaraz). Stad jest jak jest i tyle

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

Chociaż jest jeszcze Impra ale tam bardziej plecaki/torby. Choć ostatnio jak byłem tam to gadałem z kolesiem i mówił że przenoszą się i jak znajdą duży lokal to będą chcieli mieć duży asortyment. Więc mogło by być ciekawe gdyby mieli jakieś szkła i puszki.

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Impra jest ok. Sprzęt mało wymyślny mają też i do pomacania. Ale lokal fatalny, to prawda
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Początki nałogu Awatar szycho
    Miasto
    M-bórz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mattnick Zobacz posta
    Plecaki jak najbardziej. Poza zabawą sigma 100-300 i 10-20 panowie pozwolili mi nawet zamontować do mojego LRover'a 190XPROB - tak dla przymiarki.
    Fakt ludzi nie było tylko ja, moja Kaśka i kuzyn. Luz
    EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
    www.tomaszszyszko.pl

Bywalec Awatar caveman
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

No to może jeszcze ja się wypowiem. Chciałem na Odrzańskiej kupić Sigmę 17-70, więc przyszedłem ze sprzętem żeby przetestować kilka egzemplarzy. Niestety zostałem niemiło rozczarowany, gdy nie pozwolono mi zamontować obiektywu do mojego body w celu wykonania testów!!!
    Postanowiłem więc kupić szkło w imprze. Tam równierz Panowie krzywo się na mnie patrzyli, gdy poprosiłem o 4 sigmy na ladę) Strzelili focha, trochę pomarudzili ale w końcu dali co mieli (2 marne egzemplarze). W końcu kupiłem lecz na koniec zastrzelili mnie totalnie: przy płaceniu kartą do doliczamy 2% ceny (myślałem że umrę)

Wrocław miastem życzliwych ludzi - buahahahahahaha

Uzależniony Awatar dentharg
    Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź

Domyślnie

Z tym doliczaniem to spotkałem się we Wrocławiu jeszcze w Arest-cie. Dziwne to jest.

Dlatego ja teraz sprzęt kupuję u znanego TIPa .
    Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów