Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 62

Wątek: Foto-Master Wrocław Odrzańska

Uzależniony Awatar dentharg
    Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź

Domyślnie

Przyszedłem z torbą; byłem sam (no, z żoną) w sklepie; kasę miałem w portfelu; chciałem podpiąć 17-40 i zaznaczyłem, że jestem zdecydowany na zakup; usłyszałem, że podotykać mogę w Media.
    Poza tym Odrzańska to nie No1 tylko FotoMaster. No1 to chyba jest w Arkadach - niby ta sama firma, ale ludzie inni.
    Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy

Coś już napisał
    Miasto
    Dolny Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez toras Zobacz posta
    No ja w Fotomasterze kupiłem najpierw D60 z tokiną, a później zajrzesliśmy tam przypadkiem z MacGyverem i an_zak'iem i całkiem przypadkiem mieli w fajnej cenie używanego gripa do 30D.. Także chyba każdy sklep ma jakąs dobrą ofertę...

I jeszcze jedna uwaga. W arkadach jest filia No1 a nie foto-mastera. Na odrzańskiej mieszczą się w jednym lokalu, ale to dwie różne firmy.
    Foto-Master i No1 jest jedną firmą.
    Jak dobrze pamiętam to w maju Foto-Master przejął No1
    Ostatnio edytowane przez Focus604 ; 18-09-2007 o 10:30

Uzależniony
    Miasto
    Namysłów/Wrocław

Domyślnie

Focus604 dokładnie na paragonie mam Firma Fotomaster NO 1, oddział "Arkady".

Uzależniony

Domyślnie

Foto Master i sklep w arkadach to ta sama firma i wlasciciel Sylwester Bielak

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

nie wiem jak teraz ale ostatnio jak byłem to 70-200 f4 kosztowało 2990
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Coś już napisał
    Miasto
    Oleśnica/Wrocław

Domyślnie

Niby firma ta sama ale ceny różne

Zakupiłem 50 1.8 na odrzańskiej za 400 pln a w arkadach stoi cena 439.
    Jak zapytałem o różnice cenową to pan z uśmiechem na twarzy poinformował że jak chcę 2-gi egzemplarz to mi obniży do tego samego poziomu hehe

a tak na marginesie byłem już na odrzańskiej kilka razy i stwierdzam że pan starszy to chyba pracuje pod jakimś przymusem bo w gburowaty sposób odnosi się do klientów (nie tylko do mnie) i jest pan młodszy z którym miałem okazję pogadać na temat oferty z funsports (okazuje się że się że są ich przedstawicielami ) i nie mam zastrzeżeń ( rzeczowo fachowo zostałem potraktowany ) i jak tylko uzbieram kasę na lampki to na pewno tam kupię bo koszt przesyłki mi odpadnie
    trzydziecha na karku +kicior+budżetowa stałka+ lampki softy i parasolki

Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oszin Zobacz posta
    jak tylko uzbieram kasę na lampki to na pewno tam kupię bo koszt przesyłki mi odpadnie
    No tylko, ze cena gdzie indziej+koszty przesyłki mogą być niższe niż na miejscu
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Na Odrzańskiej panuje specyficzny klimat, za którym nie przepadam... ale kupiłem tam sprzęt
    350d+kit kosztował tyle, co najtańsze na allegro (czyli taniej o koszt przesyłki + nerwy) choć niestety dostałem sprzęt "macany" (z ekspozycji) bo skończyły się w magazynie. Przy próbie targowania sprzedawca sprawił wrażenie obrażonego :/
    Kupowałem tam już wcześniej i później, choć nie zawsze jest to proste zadanie: czasem wpadając po konkretny szybki zakup (film, filtr, wężyk, tego typu sprawy) spędzałem kilkanaście lub więcej minut w kolejce, czekając aż panowie sobie pogadają z "poważniejszym" (bo z torbą foto) klientem, a po kilku nieudanych próbach "wcięcia się" wychodziłem do innego sklepu bądź odkładałem zakup na później

Uzależniony

Domyślnie

Ja w Foto Master kupilem 70-200/4.0 L za 2550 zl. Podpinalem kilka obiektywow. Zadnych problemow.

Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawelknapik Zobacz posta
    Na Odrzańskiej spędzałem kilkanaście lub więcej minut w kolejce, czekając aż panowie sobie pogadają z "poważniejszym" (bo z torbą foto) klientem
    Ergo : przychodzić z torbą foto

Cytat Zamieszczone przez ArturBonoVox Zobacz posta
    Ja w Foto Master kupilem 70-200/4.0 L za 2550 zl. Podpinalem kilka obiektywow. Zadnych problemow.
    Ja gdzie indziej za 2250+30 kurier
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów