Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 62

Wątek: Foto-Master Wrocław Odrzańska

Uzależniony Awatar dentharg
    Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź

Domyślnie Foto-Master Wrocław Odrzańska

Chciałem kupić Sigme 70-200 f/2.8 ale wiedzac, ze sa problemy z focusem w tych szklach chcialem przestrzelić ze 2 sztuki.

Pan uprzejmie odpowiedział, że takiej możliwości absolutnie nie ma.

Czy jest we Wrocku sklep, który ma ze 2, 3 sztuki takich szkieł i pozwala sprawdzić szkło?

Ew. czy po zakupie Sigmy jakoś regulują?
    Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy

fotoholik
    Guest

Domyślnie

jesli tak cie obsluzyli na Odrzanskiej to jestem zaskoczony,ale dawno u nich nie bylem Tutaj http://foto-raj.pl/ nie bedzie problemu Siedza w Fadromie na Grabiszynskiej

Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź

Domyślnie

Pan był bardzo miły i uprzejmy. Stwierdził, że Sigma na pewno będzie działać dobrze, bo przecież z Nikonami problemów nie ma i tylko Canon wydziwia; i jeśli będzie problem to na pewno będzie to body. Fakt iż body poprawnie fokusuje z 17-40 i 50 f/1.4 zbył milczeniem.

Dlatego też wolę przestrzelić kilka szkieł zanim wydam te 3400 (a tyle jest w promo jak na tą chwilę).

Czy ten Foto-Raj to to samo co Foto Impra? Obie w Fadromie siedzą..

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

ta. impra i foto-raj to to samo.
    ale oni nie daja przestrzelic szkiel. mowia, ze nie maja takich testowych
    po dluzszej gadce doszedlem do tego, ze jak juz zaplace, to moge wybierac w egzemplarzach, tzn. przetestowac jeden i jak nie bedzie pasowal, to drugi, a jak nie, to sprowadza jeszcze jakies. ogolnie pierw placisz, pozniej testujesz. nie na odwrot
    a i maja znizke dla CB. marna bo marna (przynajmniej dla mnie, bo ja tam zawsze chce akurat kupic cos co jest w promocji, wiec malo z tego spuszczaja), ale zawsze cos
    raz mi nawet powiedzieli jedna cene, a pozniej podwyzszyli wiec to tak roznie u nich bywa, ale troche dupereli (w tym sigme) kupilem u nich i nie narzekam
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

fotoholik
    Guest

Domyślnie

moze mnie jako stalemu klientowi mozna wiecej...ale chyba trzeba troche pogadac. Jesli przestrzelisz kilka sztuk i nie bedzie OK to oddasz i tyle
    Chyba bardziej elastyczni sa jesli chodzi o Canona

Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź

Domyślnie

Wyciete stad: http://canon-board.info/showthread.php?t=20642

Ej.. moje następne szkło/body/lampa będzie albo u tommy_j albo u michalmaga (i tak rodzina); po tym jak bardzo niemiło mi się kupowało 17-40 w Fotomaster/Odrzańska/Wrocław.

Tylko po prostu momentami mam obiekcje natury moralno-etycznej

Uzależniony
    Miasto
    Namysłów/Wrocław

Domyślnie

Dentharg ja kupowałem tokine w NO 1 w arakdach, chyba bliźniacze firmy o ile się nie myle i było bardzo miło. W jeden dzien byłem ogladać, prosiłem by zostawili do jutra i tak było, przyszedłem leżał pod ladą. Podpiąłem nawet C 100-400

Przepraszam za OT

Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz posta
    Dentharg ja kupowałem tokine w NO 1 w arakdach, chyba bliźniacze firmy o ile się nie myle i było bardzo miło. W jeden dzien byłem ogladać, prosiłem by zostawili do jutra i tak było, przyszedłem leżał pod ladą. Podpiąłem nawet C 100-400
    Mnie tam poganiali ("bierzesz Pan, czy nie?), a na pytanie czy można przypiąć obiektyw i przestrzelić parę fotek zostałem na Odrzańskiej wyśmiany..

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

w Arkadach macalem 30D. pan normalnie wyciagnal zza szybki, pozwolil sie pobawic, stanal 1,5 m dalej zeby nie przeszkadzac ale normalnie pogadal i w zaden sposob nie poganial.

prawda, ze bylem w srodku z malym dzieckiem i sam na ziemie odstawilem torbe foto, wiec raczej bylem "bezpieczny" ale na Odrzanskiej pewnie by ten numer nie przeszedl.

ogolne wrazenia: nawet lepsze niz Foto Raj, gdzie zwyczajowo pytanie o mozliwosc sprawdzenia prowadzi do "to jak sie Panu nie bedzie podobac to mozna jutro przyniesc".
    www albo tez flickr

Uzależniony Awatar Zigi
    Miasto
    niedaleko Częstochowy

Domyślnie

Ech... Wy się cieszcie, iż macie w ogóle zaopatrzone w sprzęt sklepy. W takiej Częstochowie można kupić z półki co najwyżej body albo bardzo cienkie szkła. Wszystko inne na zamówienie.
    40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
    Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów