Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 62

Wątek: Foto-Master Wrocław Odrzańska

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Wiecie może czy plecaki także respektują, bo w niedługim czasie zamierzam się tam wybrać i zastanawiam się czy wystarczy plecak, czy muszę wejść trzymając w lewej dłoni 17-40 f4 L a w prawej 70-200 f4 L czy może do tego powinienem sobie jeszcze body powiesić na szyi ??
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Coś już napisał
    Miasto
    Oleśnica/Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mattnick Zobacz posta
    Wiecie może czy plecaki także respektują, bo w niedługim czasie zamierzam się tam wybrać i zastanawiam się czy wystarczy plecak, czy muszę wejść trzymając w lewej dłoni 17-40 f4 L a w prawej 70-200 f4 L czy może do tego powinienem sobie jeszcze body powiesić na szyi ??
    plecak chyba styknie
    na odrzańskiej z plecakiem - obsługa profi
    bez- olewka

ech....dziwna jeat ta kraj
    trzydziecha na karku +kicior+budżetowa stałka+ lampki softy i parasolki

Początki nałogu Awatar szycho
    Miasto
    M-bórz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mattnick Zobacz posta
    Plecaki jak najbardziej. Poza zabawą sigma 100-300 i 10-20 panowie pozwolili mi nawet zamontować do mojego LRover'a 190XPROB - tak dla przymiarki.
    Fakt ludzi nie było tylko ja, moja Kaśka i kuzyn. Luz
    EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
    www.tomaszszyszko.pl

Uzależniony

Domyślnie

Ja w Foto Master kupilem 70-200/4.0 L za 2550 zl. Podpinalem kilka obiektywow. Zadnych problemow.

Uzależniony

Domyślnie

Wiem, zo mozna taniej. Ale fakt, ze siedzialem u nich ze 2 godziny.

Uzależniony

Domyślnie

Prawda jest taka, ze sklep z Odrzanskiej nie ma realnej konkurencji (mam na mysli fizycznie sklep, w ktorym szprzet jest na polce do pomacania i kupienia od zaraz). Stad jest jak jest i tyle

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

Chociaż jest jeszcze Impra ale tam bardziej plecaki/torby. Choć ostatnio jak byłem tam to gadałem z kolesiem i mówił że przenoszą się i jak znajdą duży lokal to będą chcieli mieć duży asortyment. Więc mogło by być ciekawe gdyby mieli jakieś szkła i puszki.

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Impra jest ok. Sprzęt mało wymyślny mają też i do pomacania. Ale lokal fatalny, to prawda
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Bywalec Awatar caveman
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

No to może jeszcze ja się wypowiem. Chciałem na Odrzańskiej kupić Sigmę 17-70, więc przyszedłem ze sprzętem żeby przetestować kilka egzemplarzy. Niestety zostałem niemiło rozczarowany, gdy nie pozwolono mi zamontować obiektywu do mojego body w celu wykonania testów!!!
    Postanowiłem więc kupić szkło w imprze. Tam równierz Panowie krzywo się na mnie patrzyli, gdy poprosiłem o 4 sigmy na ladę) Strzelili focha, trochę pomarudzili ale w końcu dali co mieli (2 marne egzemplarze). W końcu kupiłem lecz na koniec zastrzelili mnie totalnie: przy płaceniu kartą do doliczamy 2% ceny (myślałem że umrę)

Wrocław miastem życzliwych ludzi - buahahahahahaha

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez caveman Zobacz posta
    W końcu kupiłem lecz na koniec zastrzelili mnie totalnie: przy płaceniu kartą do doliczamy 2% ceny (myślałem że umrę)
    A to się do inspekcji handlowej nadaje. Cena prezentowana powinna być ceną finalną, bez żadnych ukrytych marż. A gdy przy płatności kartą doliczają marże to znaczy że chcą byś ty za nich prowizję od używania terminala kartowego płacił. Ja takim sklepom mówię "do widzenia" ale gdybym był mocno złośliwy to bym zasugerował kierownictwu sklepu w rozmowie że tego typu ukryte marże są chętnie sprawdzane przez inspektorów PIH .

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów