Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: wiarygodne sklepy ze sprzetem dla Canonierów

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar mihal
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie wiarygodne sklepy ze sprzetem dla Canonierów

Szanowi Canonierzy, szukam dobrego i wiarygodnego sklepu z sprzętem Canona w Warszawie, gdzie nie oszukuja , nie sprzedaja śmiganego sprzętu i gdzie mozna macnąć i przetestować sprzęt przed zakupem
    Podobno w Warszawie jest taka firma Foto IT na Mokotowie - czy ktoś tam z Was kupował, słyszał etc - jakieś opinie by się przydały , chętnie
    może jakieś inne adresy (nie mówie o sklepach internetowych , bo w zdecydowanej wiekoszości, kupuje się kota w worku

WDZIĘCZNY BEDĘ ZA POMOC :-D :grin:

Coś już napisał Awatar KrzychK
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mihal Zobacz posta
    Szanowi Canonierzy, szukam dobrego i wiarygodnego sklepu z sprzętem Canona w Warszawie, [...]
    Witaj.

Sam zanabywalem z Fotoit http://www.fotoit.pl/index.php?site=...7440b1ceefd111
    ja nie mialem zadnych zlych doswiadczen z ta firma, choc slyszalem, ze sa klopoty z fakturami jesli zakup via internet.
    Polecam tez http://www.abfoto.pl/kontakt.php
    zamawia sie sprzet via inet a odbiera w jednym z oficjalnych sklapow Canona....
    Pomagalem przy takich paru juz zakupach i zawsze wszystko odbylo sie bez problemow.

Uzależniony

Domyślnie

no i to jest wlasnie taki "sklep" ktory trzeba omijac, spytaj o fakture to sie nie odezwa, odradzam szczerze oszustow.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emisiaczek Zobacz posta
    no i to jest wlasnie taki "sklep" ktory trzeba omijac, spytaj o fakture to sie nie odezwa, odradzam szczerze oszustow.
    No patrz a ja znam troche osob (w tym co najmniej kilku uzytkownikow tego forum) ktorym bez lub z problemami ale jednak faktury wystawili (mowa o fotoit).
    Ceny na ich stronie to z faktura, ale jesli faktura niepotrzebna to mozna ponegocjowac calkiem mily upust.
    I nazywanie ich oszustami tylko z powodu trudnosci w kontakcie to lekkie naciaganie faktow .

Miasto
    Warszawa

Domyślnie a kupowałeś coś u nich , tak BTW ?

czy rzecz ywiście sprzet jest nowy, nie mam doświadczenia więc nie chciałbym być wy.....rolowany

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

24-105, 100-400 z mojego podpisu to byly nowiutkie, osobiscie w fotoit kupowane (ceny negocjowane telefonicznie), przy mnie rozpakowywane, z eurogwarancja.
    85 1.8 uzywany za rozsadna cene, z pudelkiem, i gwarancja "sklepowa" na 6 miesiecy oraz gwarancja "na rozruch" - tydzien gdyby cos mi sie nie podobalo.
    Faktury nie potrzebowalem ale wiem ze faktury braly osoby z forum prowadzace dzialalnosc gospodarcza, nierzadko zwiazana z uslugami foto (palcami wytykac nie bede).
    Jak sie boisz wyrolowania to moge z toba podjechac by na zywo obejrzec co ci tam probuja "wcisnac" , a ze juz pare takich wycieczek (bo nie raz i nie tylko swoj sprzet w fotoit odbieralem) odbylem to raczej nie boje sie "wciskania" .

Miasto
    Warszawa

Domyślnie dzięki kolego , nie wiem zupełnie kiedy to będzie...

... niechciałbym cię trzymać w stand-by'u niemniej jakbys mi podał kilka punktów na które należy zwrócić uwage jezeli chodzi o body i szkło to będę wdzięczny

quanto
    Guest

Domyślnie

Polecam sklep AGITO www.agito.pl . Ceny rozsądne.Kupowałem w sklepie www.foto-sklep.pl i sklep nie do końca jest ok.jedyna rzecz że wszystko zakończyło się ok na moja korzyśc.Dlatego wybrałem sklep AGITO i polecam.Wszystko w kartoniku jest , bez problemu faktura , dostarczenie towaru w 1 dzień.

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

W Warszawie dobrze słyszałem tylko o Foto it, poza Wawą poleciłbym www.cyfrowe.pl i www.fotobogutti.pl
    Swój aktualnie posiadany sprzęt poza Tamronem kupiłem w cyfrowe.pl.
    Z foto it miałem kontakt telefoniczny ale nie zrealizowałem żadnego zakupu, jednak były profesjonalni w kontakcie.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mac Zobacz posta
    W Warszawie dobrze słyszałem tylko o Foto it
    A ja w Wawie dorzuce Agito wlasnie oraz e-oko.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów