Pokaż wyniki od 1 do 10 z 59

Wątek: Jaki aparat do 25 tyś. zł ??

Widok wątkowy

Zablokowany Awatar mmsza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
    ja też nie rozumiem może i mi wytłumaczysz ?
    Cytat Zamieszczone przez Jacek S.
    Znajomy, który nie ma pojęcia o fotografii chce się na poważnie tym zająć. ............................
    PS. Znajomy, chce focić wesela, i troche w studio.
    Cytat Zamieszczone przez mmsza Zobacz posta
    Taa, życzę znajomemu wielu zadowolonych klientów
    Cytat Zamieszczone przez Silent Planet Zobacz posta
    /OFFTOPIC MODE ON
    /CYNIK MODE ON
    Wczoraj odebrałem prawo jazdy. Mam 200k PLN i chce kupić sobie samochód rajdowy, żeby brać udział w rajdach i je wygrywać. Jaką furkę mi doradzicie?
    /CYNIK MODE OFF
    /OFFTOPIC MODE OFF
    Cytat Zamieszczone przez towersivy Zobacz posta
    Tylko doswiadczenie, aparat to malenki procent tego co pozniej jest na papierze....
    Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Natomiast żenujące jest to... tu miałem coś napisać, ale właśnie zauważyłem, że zrobił to już mmsza w drugim poście :-D
    Cytat Zamieszczone przez Nemeo Zobacz posta
    Pierwszy zakup jaki powinien zrobić twój znajomy, to jakieś dobre książki o fotografowaniu.

Jeśli pominie książki, i zacznie kupować sprzęt, to proponuje wykupić dobre ubezpieczenie od nieszczęśliwych wypadków. / przyda się gdy pierwsi klienci przyjdą odbierać zdjęcia z wesela /.
    Cytat Zamieszczone przez mattnick Zobacz posta
    nie wyobraŻam sobie sytuacji, ze kupuję sprzęt za 25 tyś a na drugi dzień idę komuś ślub pstrykać...
    Cytat Zamieszczone przez piast9 Zobacz posta
    Upewnij się jeszcze, czy ten znajomy przejawia jakieś zdolności ku robieniu zdjęć. Napisałeś tak, jakby on wcześniej nie trzymał w rękach aparatu a tu nagle ma pomysł zarabiania w ten sposób.

BTW, podejrzewam że to właśnie wywołało dość dziwne komentarze. Gdybyś pytał o sprzęt dla dzianego gościa co chce mieć czym bawić się w fotografię to reakcja byłaby inna.
    I nikomu nie chodzi czy znajomy ma przeznaczone na sprzęt 2,5 25 czy 250 tysiecy PLN
    Teraz rozumiesz?
    Ostatnio edytowane przez mmsza ; 17-09-2006 o 07:58

Uprawnienia umieszczania postów